Τρεις ''δυσκολίες''... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Τρεις ''δυσκολίες''...

Διαβάστε για τις 3 δυσκολίες του ΠΑΟΚ. 1η η απαγόρευση της ΕΛΑΣ, 2η για τα δύο πρόσωπα του Αθανασιάδη και 3η για τη Γκοντσάρεβα. 
 
 
Ο "φονιάς" μέσα στη Τούμπα, Στέφανος Αθανασιάδης που μοιάζει... ακίνδυνος εκτός έδρας και η αποστολή του να "ανεβάσει" την παραγωγικότητά του στα ματς μακριά από το "σπίτι" του ΠΑΟΚ.
Ο Αθανασιάδης είναι ιδιαίτερα παραγωγικός πετυχαίνοντας 9 τέρματα στα 12 ματς που έχουν παίξει μέχρι στιγμής οι "ασπρόμαυροι". Ο ίδιος έχει δώσει... πολλούς βαθμούς στον "Δικέφαλο" ωστόσο σε συντριπτικό βαθμό αυτό έχει γίνει στην Τούμπα.Εκτός έχει πετύχει μόνο 2 γκολ.Για να δούμε σήμερα τί θα κάνει.Εάν δε σκοράρει δύσκολα να νικήσει ο ΠΑΟΚ.

Η ΕΛ.ΑΣ  επίσης με ανακοίνωσή της ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί η ομαδική μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.Κρίμα για ακόμα μία φορά..Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε αρχίσει να διαθέτει και μέσω εκδοτηρίων της Τούμπας τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης και ο κόσμος είχε την εντύπωση ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα στη μετακίνηση.Λογάριαζε χωρίς την ΕΛΑΣ που λειτουργεί με 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τη συμμετοχή της Μαρία Γκοντσάρεβα στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου που θα προκύψει σε λίγες ημέρες, εφόσον το αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Η διευκρίνιση γίνεται από κύκλους της ΠΑΕ επειδή αρκετοί ήταν εκείνοι που υποδέχθηκαν με ανησυχία την είδηση ότι το Πρωτοδικείο απέρριψε αίτηση που είχε κατατεθεί πριν λίγες εβδομάδες για συμμετοχή της στενής συνεργάτιδας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στο νυν ΔΣ.
Ο λόγος της απόρριψης από το Πρωτοδικείο δεν έχει να κάνει με κάποιο κώλυμα από την πλευρά της Γκοντσάρεβα, αλλά με την θέση των δικαστών ότι δεν συντρέχει λόγος να συμπληρωθεί η νυν διοίκηση με ένα ακόμη μέλος, από την στιγμή που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνει τη θητεία της.

Συνοψίζοντας, μας ξεκαθαρίστηκε ότι εάν ο Σαββίδης το επιθυμεί, όπως είναι πολύ πιθανό, η Μαρία Γκοντσάρεβα θα έχει θέση στη νέα προσωρινή διοίκηση, ίσως μάλιστα με ρόλο διευθύνοντος συμβούλου και άρα με δικαίωμα υπογραφής.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ