ΤΑΙΝΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΤΑΙΝΙΑ

ΤΑΙΝΙΑ: Skyfall»JAMES BOND 007
------------------------------------------------
Τον ενθουσιασμό του για την πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας εξέφρασε και το πλήθος των θαυμαστών του Bond, που συγκεντρώθηκε στην περιοχή του Κένσινκτον (Νότιο Λονδίνο) για να θαυμάσει από κοντά τους κινηματογραφικούς «αστέρες» που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα.


Ανάμεσα σε αυτούς και ο πρωταγωνιστής Daniel Craig που ενσαρκώνει για tρίτη φορά τον Βρετανό πράκτορα στη μεγάλη οθόνη. Μαζί του, η μεγάλη κυρία «Μ», Judi Dench, ο «κακός» της ιστορίας, Javier Bardem, αλλά και ο σκηνοθέτης του φιλμ Sam Mendes.

Το «Skyfall» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του πλανήτη με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την πρώτη εμφάνιση του Bond στη μεγάλη οθόνη, με την ταινία «Δρ.Νο» («Dr No») το 1962.

Η σειρά των κινηματογραφικών περιπετειών του ήρωα βασίζεται στα βιβλία του Άγγλου συγγραφέα Ian Fleming. Σε ερώτηση του στους δημοσιογράφους, ο διάσημος ηθοποιός Craig δήλωσε «απίστευτα υπερήφανος» που του δόθηκε η ευκαιρία να ενσαρκώσει ξανά τον αγαπημένο σε πολλούς Βρετανό πράκτορα και μάλιστα σε μια ιστορία που ο ίδιος χαρακτήρισε ως την καλύτερη απ'όλες μέχρι σήμερα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ