ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ


 





         ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΟΙΚΟΥ
   



 Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα σας             

   Μπορεί λόγω των απεργιών να μην εμφανίστηκε η Αθλητική Γνώμη άλλα η φωνή μας μετατρέπεται σε γραπτό λόγο και μπορείτε μέσω του site μας να διαβάσετε αυτά που πρέπει να ξέρετε.
 Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε.
    Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα έχουν ως εξής. Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά συνεχίζετε με τα γνωστά προβλήματα. Εκτός ο Γεωργιάδης  που ακολουθεί ατομικό, εκτός  και ο Λόρενς που ταλαιπωρείτε από θλάση και θα μείνει εκτός ακόμα 10 με 12 μέρες, επίσης στους απόντες για το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι και ο Ρομπέρ που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σιγά σιγά ανεβάζει στροφές.
    Στα διοικητικά τα πράγματα έχουν πάρει την τελική ευθεία αλλά επίσημα ακόμα δεν υπάρχει ανακοίνωση. Γνωρίζουμε όμως πως η απόφαση για το ποιοι θα είναι στην διοίκηση έχει παρθεί. Όπως ακριβώς τα είπαμε σε προηγούμενη εκπομπή ο Βρύζας θα είναι Πρόεδρος, η Γκοντζάρεβα νέο μέλος και υπεύθυνη για τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ και από εκεί και πέρα ο Μηλιωρίδης, ο Παπαδόπουλος Δ. του Α.Σ, ο Γεροντίδης Η. νέος υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου της Τούμπας και ο Ποικιλίδης που επιστρέφει θα είναι τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης στα διοικητικά έγινε γνωστό από χθες πως ένα ακόμη άτομο της εμπιστοσύνης του Σαββίδη πιάνει δουλειά στα γραφεία της ΠΑΕ απλά περιμένουμε με τι αρμοδιότητα.
  Τέλος όσων αφορά το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κατά 99% με παρουσία 1500 ατόμων στο ΟΑΚΑ την επόμενη αγωνιστική θα πάει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ. Οι δύο ΠΑΕ τα βρήκαν μεταξύ τους η ΕΛ.ΑΣ είχε κάποιες αντιρρήσεις άλλα τον τελευταίο λόγο έχει η ΓΓΑ οπότε θα περιμένουμε.Αυτά για τον ΠΑΟΚ.
 

Πάμε τώρα και στον Άρη.
   Με σοβαρά προβλήματα εν όψει Λεβαδειακού συνεχίζετε η προετοιμασία των κίτρινων. Σίγουροι απόντες από το παιχνίδι οι τιμωρημένοι Αγκάνθο, Κασναφέρης και Κοέλιο, εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Πουλίδο και Παπαστεριανός ενώ αμφίβολοι είναι η συμμετοχή των Τριανταφυλλάκο και Ασλανίδη.
Μετά την νίκη κόντρα στην Βέροια ο Άρης θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να αναρριχηθεί κι άλλο στην βαθμολογία.
   Στα διοικητικά τώρα κυκλοφόρησε η φήμη πως η ΕΠΟ θα είναι αρνητική ως προς την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 και περιμένουμε αν αυτό επιβεβαιωθεί και επίσημα. Αν αυτό ισχύει και τελικά δεν συμφωνήσει η ΕΠΟ τότε ο Άρης θα πρέπει ή να παλέψει και να δικαιωθεί ή να ψάξει να βρει κάποια άλλη λύση. Πάντως ότι και να γίνει ο δρόμος είναι μακρύς προς την σωτηρία της ΠΑΕ από τα προβλήματα που την ταλανίζουν τον τελευταίο καιρό.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ