Η βαθμολογία των παικτών TOY HRAKLH - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Η βαθμολογία των παικτών TOY HRAKLH

Ο Ηρακλής στην πιο άνετη νίκη του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα είχε τους περισσότερους παίκτες του σε καλή ημέρα. Ας δούμε αναλυτικά την βαθμολογία: 
 
Χουάντερσον 7
 
Πολύ καλή παρουσία και πάλι από τον γκολκίπερ του Ηρακλή. Μπορεί στο σημερινό παιχνίδι, να μην χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές πιστώνεται όμως την απόκρουση του αγώνα στο πολύ δύσκολο σουτ που επιχείρησε ο Φαμπίνιο στο 28' από το ύψος του πέναλτι. 
 
Μίχος 6
 
Αρκετά κινητικός στο σημερινό παιχίδι. Κάποιες φορές προσπάθησε να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι με επελάσεις από τα πλάγια, ενώ από τα πόδια του ξεκίνησε το τρίτο γκολ του Ηρακλή, με την ασίστ στον Τζοβέ που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τόλιου. 
 
Βαγγελόπουλος 6
 
Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι, όπως και ολόκληρη η αμυντική γραμμή του Ηρακλή στο σημερινό παιχνίδι. Με εξαίρεση το νεκρό διάστημα της ομάδας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν σταθερός, ενώ έχασε και μια καλή ευκαιρία για να σκοράρει με κεφαλιά. 
 
Σαββίδης 6
 
Εξίσου καλή παρουσία με αυτή του Βαγγελόπουλου, αν και το σημερινό παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελέσει βασικό κριτήριο για την αποδοσή του, καθώς δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς του Πιερικού. Όποτε χρειάστηκε, είχε καλές τοποθετήσεις και η εμφανισή του κρίνεται καλή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.
 
Λόπεθ 8  
 
Από τους κορυφαίους του αγώνα και πάλι. Ο Ισπανός είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και αυτό φροντίζει να το δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε την αποβολή του Δεσποτόφσκι, ενώ βοήθησε σημαντικά τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά από την αριστερή πτέρυγα.
 
Φερνάντεζ 7 
 
Από τις καλύτερες παρουσίες του στον φετινό Ηρακλή η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε και από γκολ. Στο 12' ήταν αυτός που υποδέχτηκε το καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Σουλίδη και με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, δεδομένου ότι ο αντίπαλος είχε μείνει ήδη με δέκα παίκτες. Καλός και ανασταλτικά. 
 
Σουλίδης 6
 
Και αυτός έκανε ένα ώριμο παιχνίδι. Δημιουργικά μοίρασε καλά το παιχνίδι και κέρδισε πόντους σ' ότι αφορά την εμπιστοσύνη του Γιώργου Στράντζαλη. Από δικό του καλά εκτελεσμένο κόρνερ στο 12' ξεκίνησε και η φάση την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Ζουλιέν Φερνάντεζ. 
 
Βουτσιάς 5
 
Στο πρώτο ημίχρονο η εμφάνισή του ήταν καλή, όπως όμως έχει συμβεί και σε άλλα παιχνίδια έτσι και στο σημερινό, η επιπολαιότητά του, δεν τον βοηθάει να γίνει πιο απλός στο παιχνίδι του. Σαφέστατα έχει την τεχνική για να κάνει το κάτι παραπάνω, μέχρι στιγμής όμως δεν του βγαίνει και τις αρκετές φορές σπαταλά ευκαιρίες.  
 
Σαράφογλου 5
 
Ο νεαρός σαφώς και μπορεί καλύτερα. Αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στο οποίο είχε θετική παρουσία. Για να αγωνιστεί ωστόσο με μεγαλύτερη επιτυχία στα άκρα, θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά στον τομέα της ταχύτητας. Ασφαλώς και χρειάζεται πίστωση χρόνου, αφού δεν είναι πολλές οι μέρες που προβιβάστηκε στην επαγγελματική ομάδα και έχει βουτήξει κατ' ευθείαν στα βαθιά. 
 
Ισαάκ 7
 
Ο Ισπανός δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ότι αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του, καθώς σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τρία γκολ. Ασφαλώς και μπορεί να δώσει περισσότερα αφού η εμπειρία και η τεχνική του είναι στοιχεία δεδομένα, αλλά βρίσκεται πλέον σε πολύ καλό δρόμο.  
 
Στεφανίδης 7
 
Επιτέλους γκολ και για τον υψηλόσωμο επιθετικό του Ηρακλή. Χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα πάρε - βάλε του Μπανγκουρά και έκανε το 2-0. Ασφαλώς και αυτό το τέρμα αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία του, αφού ο Στεφανίδης το έψαχνε εδώ και αρκετό καιρό (δοκάρι στη Ριζούπολη).  
 
Μπανγκουρά 7 
 
Πολύ καλή εμφάνιση του επιθετικού από τη Γουινέα, που έδειξε και πάλι ότι το...έχει. Δεν ήταν μόνο η εξαιρετική πάσα στο γκολ του Στεφανίδη, ήταν η συνολική του παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που ταλαιπώρησε τους αμυντικούς του Πιερικού. Διαθέτει καλή τεχνική, αλλά πρέπει να βελτιωθεί σε φυσική κατάσταση.  
 
Χιονίδης 5
 
Ο Ηρακλής σίγουρα περιμένει περισσότερα από τον νεαρό επιθετικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σημερινή του εμφάνιση ήταν αρνητική. Πόσο μάλλον όταν είναι γνωστό πως προέρχεται και από τραυματισμό. Στο 74' πάντως έχασε μια καλή ευκαιρία για να ανεβάσει κι άλλο τον δείκτη του σκορ, αλλά ο Τόλιος έπεσε στα πόδια του και απομάκρυνε. 
 
Νατσιόπουλος -
 
Αγωνίστηκε για μικρό χρονικό διάστημα και ως εκ τούτου η απόδοσή του δεν μπορεί να κριθεί. 
 
Στράντζαλης 6
 
Με δεδομένες τις πολλές απουσίες που είχε σήμερα ο Ηρακλής, παρέταξε την ομάδα με ένα ορθολογικό 4-2-3-1, χωρίς εκπλήξεις. Το δώρο του Δεσποτόφσκι και το γρήγορο γκολ βοήθησαν ώστε να του φύγει γρήγορα το άγχος και στο δεύτερο ημίχρονο έκανε το αυτονόητο. Γέμισε την περιοχή του Ηρακλή με επιθετικούς (Μπανγκουρά, Χιονίδης) άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 και έφτασε σε μια άνετη νίκη.


http://www.bluearena.gr/index.php/podosfairo/iraklis-podosfairo/18178--vathmologia-twn-paiktwn

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ