Μανουσάκης: Δεν θα επαναπαυθεί ο Απόλλων! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μανουσάκης: Δεν θα επαναπαυθεί ο Απόλλων!

Τις αποστάσεις ασφαλείας από τη δεύτερη θέση («+7» από την Αναγέννηση Καρδίτσας) διατήρησε η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, συνεχίζοντας το… σπριντ προς την παραπάνω κατηγορία. Το «6Χ6» είναι ένα ξεχωριστό σερί για τους «κοκκινόμαυρους», που βεβαίως φιλοδοξούν να το διευρύνουν την Κυριακή, υποδεχόμενοι τον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Ένας από τους βασικούς συντελεστές σε αυτή την καλή πορεία είναι ο Αντώνης Μανουσάκης. Ο 22χρονος Κρητικός μέσος, που πέρυσι «έγραψε» 11 παρουσίες στην πορεία ανόδου του Πλατανιά Χανίων προς τη Σούπερ Λίγκα, πέτυχε το πρώτο γκολ στη νίκη με τη Δόξα Κρανούλας, κάνοντας αρκετούς ως τώρα να ξεχάσουν τη φυγή του Γιώργου Μπιτέλη ανασταλτικά, αλλά και τα… στημένα του Σάκη Δεμιρτζόγλου.

Ο Μανουσάκης μίλησε στη mikriliga.com, τονίζοντας αρχικά: «Το παιχνίδι με τη Δόξα κρίθηκε στη δύναμη και τις μονομαχίες, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς. Κερδίσαμε δίκαια και αφιερώνουμε το τρίποντο στον κόσμο του Απόλλωνα, που μας ακολουθεί παντού πιστά και με θέρμη. Ως τώρα δείχνουμε μεγάλη σταθερότητα και είμαστε δίκαια πρώτοι και με διαφορά. Περάσαμε από δύσκολες έδρες και φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε το σερί μας στην έδρα μας με το Σιδηρόκαστρο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, η δική μας απόδοση τα κάνουν να φαντάζουν τέτοια. Με σοβαρότητα θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου από νωρίς».

«Μας σέβονται όλοι»

Για να συνεχίσει ο Αντώνης Μανουσάκης, που ακόμα έπαιξε στον Οδυσσέα Νυδρίου και συνεργάστηκε στον Πλατανιά με τον Παντζιαρά: «Ο Απόλλων έχει μια πολύ βαριά φανέλα και ιστορία και αυτό σίγουρα μετρά πολύ στο να μας σέβονται όλοι. Οι εφτά βαθμοί που έχουμε είναι μια καλή διαφορά, αλλά βεβαίως δεν θα επαναπαυθούμε! Πρέπει να παραμείνουμε η πιο σταθερή ομάδα για να πανηγυρίσουμε στο τέλος και θέλουμε να δίνουμε πάντα χαρά στον κόσμο. Τα πράγματα γύρω από την ομάδα είναι πολύ καλά, όλα λειτουργούν επαγγελματικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ και θέλω να κάνω μια καλή σεζόν, για μετά το καλοκαίρι θα δούμε».

Στα αγωνιστικά, την Τρίτη δεν γυμνάστηκε λόγω ίωσης ο Γρηγόρης Πιτσόκος, ωστόσο δεν φαίνεται να τίθεται θέμα απουσίας του την Κυριακή με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου και συνεπώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα για το τεχνικό τιμ.

http://www.mikriliga.com/portal/arthro.php?id=14775
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ