αθλητικός χορός! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

αθλητικός χορός!


6ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ
SALONIKA OPEN
Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Απριλίου 2013
Παλαί Ντε Σπορ - Θεσσαλονίκη

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο  6ος Διεθνής Διαγωνισμός Αθλητικού Χορού  “SALONIKA OPEN” θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά γήπεδα της Ελλάδος, στο οποίο  για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί  διαγωνισμός αθλητικού χορού, ανεβάζοντας κατακόρυφα τα δεδομένα για την τέλεση παρόμοιων διαγωνισμών!!!
Παράλληλα είμαστε  αναγκασμένοι να αλλάξουμε και την ημερομηνία διεξαγωγής  του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί πλέον στις 20 και 21 Απριλίου δηλαδή μια  ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ από την προγραμματισμένη ημερομηνία.
Ζητάμε συγγνώμη για αυτήν την αναστάτωση  αλλά ήταν αδύνατον να κρατήσουμε την ίδια ημερομηνία μετά την αλλαγή της τοποθεσίας.
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ τον προτέρων για την κατανόηση .

We would like to inform you that the 6th International DanceSport Competition "SALONIKA OPEN" will take place at the Palais des Sports of Thessaloniki , one of the largest and most historic stadiums in Greece, which for the first time will host a dancesport competition, highly raising the standards for the hosting of similar competitions!
At the same time we are forced to change the date of the competition which now will take place on the 20th and the 21st of April , a week earlier than the scheduled date.
We apologize for this inconvenience but it was impossible to keep the same date after the change of location.
We would like to thank you in advance for your understanding.

Μετρώντας ήδη πέντε επιτυχημένες διοργανώσεις, ο διεθνώς καταξιωμένος διαγωνισμός χορού "Salonika Open", ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τους καλύτερους αθλητές / χορευτές τις Ελλάδας (αλλά και του εξωτερικού), για έκτη συνεχή χρονιά!
Το κορυφαίο χορευτικό γεγονός της χρονιάς το οποίο ταυτόχρονα είναι και ο μεγαλύτερος διαγωνισμός χορού των Βαλκανίων, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε ρεκόρ συμμετοχών με πάνω από 2500 αθλητές χορού να διαγωνίζονται στο διήμερο τέλεσής του!
Με την αμέριστη στήριξη αθλητών, σχολών χορού , συλλόγων και δήμων από όλη την Ελλάδα, θα διεξαχθεί φέτος, στις 20 και 21 Απριλίου, στο Παλαί Ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης.
Όπως και πέρυσι, το Σάββατο 20 Απριλίου θα διεξαχθούν οι κατηγορίες LATIN και STANDARD, ενώ την Κυριακή 21 Απριλίου οι κατηγορίες HIP HOP, BREAK DANCE, ORIENTAL και MONTEΡΝΟΥ.
Από τον ιστότοπο του διαγωνισμού θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε όλες τις εξελίξεις και τις σχετικές λεπτομέρειες!
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε όλους!

Υπεύθυνος Διοργάνωσης : Γεωργιάδης Μάκης 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ