Απαιτείτε σοβαρότητα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Απαιτείτε σοβαρότητα

του ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
Δημοσιογράφου
 
 
Το 2013 για την ομάδα  ποδοσφαίρου του Ηρακλή είναι κάτι παραπάνω από κομβική, καθώς πλέον οι νίκες θα δίνουν 6 βαθμούς και όχι τρεις.
  Η φετινή Football League δεν έχει κάποια ομάδα η οποία να είναι φόβητρο και να κερδίζει τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια. Παρακολουθούμε ένα πρωτάθλημα στο οποίο πολλές ομάδες μαζί είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια θέση στην Supeleague είτε μια θέση στα play off.  
 Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει για τους παίκτες του Γιώργου Στράντζαλη καθώς έχει περάσει μόλις το 1/3 της Football League.  Η ομάδα του Ηρακλή έχει δείξει μέχρι στιγμής ένα πολύ καλό  αγωνιστικό πρόσωπο αλλά δεν έχει πάρει τους βαθμούς οι οποίοι θα ήταν ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την συνέχεια . Η μεγάλη πληγή των κυανόλευκων είναι το Καυτανζόγλειο με τις ισοπαλίες να μην αφήνουν την ομάδα του Ηρακλή να ξεκολλήσει από την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
   Η διοίκηση του Ηρακλή καλείτε άμεσα να ενισχύσει την ομάδα με μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες να αποφέρουν ουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής του Ηρακλή ξέρει σε ποιον τομέα πονάει η ομάδα αγωνιστικά και αυτό γίνεται πιο εμφανές στα εντός έδρας παιχνίδια, όταν οι φιλοξενούμενες ομάδες παίζουν με δέκα παίκτες πίσω από το κέντρο.
   Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι ο Δημήτρης Τσερκέζος ο οποίος ήταν βασικός στην ομάδα της Αναγέννησης Επανομής αλλά και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός από της Λάρισα Σάββας Σιατραβάνης. Ο Δημήτρης Τσερκέζος σίγουρα ήρθε να ξεκουράσει τον πολύ καλό Ντάνι Λόπεζ, ενώ ο Σάββας Σιατραβάνης αποκτήθηκε ως ένα ταλέντο το οποίο έχει το μέλλον μπροστά του για να καταφέρει να δείξει ότι  έχει όλα τα εχέγγυα να παίξει ποδόσφαιρο στον Ηρακλή.
   Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία καθώς απομένουν ακόμα 28 αγωνιστικές και ο Ηρακλής θα χρειαστεί παίκτες οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να παίξουν εντεκάδα. Η καθυστέρηση στον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό σίγουρα έχει φέρει μεγάλη δυσφορία στον κόσμο της ομάδας καθώς ακολουθούν παιχνίδια τα οποία μόνο εύκολα δεν θα είναι.
   Ο κόσμος του Ηρακλή έχει ζήσει απίστευτα γεγονότα και καταστάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια και παραπάνω ακόμα όταν η ομάδα πάλευε να μείνει στην κατηγορία. Όλα αυτά λοιπόν τα χρόνια με τις δικαστικές διαμάχες και με πορείες, με αλλαγές κατηγοριών, με χλευασμούς και πολλά ακόμα συνταρακτικά πράγματα που έχει βιώσει ο κόσμος, ο κόσμος λοιπόν αυτός θέλει την άνοδο πάση θυσία ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που πραγματικά ανήκει. Όμως σε καμία περίπτωση ο κόσμος της ομάδας δεν θα πανηγυρίσει της επιστροφή του Ηρακλή, γιάτι ξέρει ότι αυτός ο στόχος είναι ο αυτονόητος.
   Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε η ομάδα να αποκτήσει όσο το δυνατόν παίκτες οι οποίοι να είναι έτοιμοι και να προσφέρουν με γνώμονα πάντα την επάνοδο του Ηρακλή εκεί που πραγματικά ανήκει και κάποιοι κύριοι πριν λίγο καιρό νόμιζαν ότι έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από την προεδρία της ΕΠΟ για την εν μέρει αποκατάσταση. Η αποκατάσταση δεν έγινε ποτέ, ούτε ποτέ θα γίνει. 
 
το κείμενο θα δημοσιευτεί αύριο στο www.90sport.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ