Διάλογοι χούλιγκαν για επεισόδια και μεροκάματα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Διάλογοι χούλιγκαν για επεισόδια και μεροκάματα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη μισθοδοσία που φέρονται να λαμβάνουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, συναντήσεις με στελέχη της διοίκησης ώστε να επηρεάσουν τις εξελίξεις στην ομάδα, καθώς και σχεδιασμούς για καταδρομικές επιχειρήσεις εναντίον οπαδών άλλων ομάδων περιγράφονται στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μεταξύ βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των χούλιγκαν στη Θεσσαλονίκη.
Κεντρικός κατηγορούμενος, υπάλληλος σεκιούριτι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και υπεύθυνος συνδέσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, ακούγεται να λέει ότι παίρνει μισθό 1.000 ευρώ από την ομάδα.
- Τι λεφτά πήρατε από την ΠΑΕ; Πήρατε καλά λεφτά;
- Οχι, τα μεροκάματά μας πήραμε.
- Α, τα μεροκάματα, α.
- Το άλλο, το άλλο το έχω κάνει, το μηνιάτικό μου ένα χιλιάρικο.
Βασικοί κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε επεισόδια χούλιγκαν, σύμφωνα πάντα με τη δικογραφία, φέρονται ότι προσπαθούν να καθορίσουν τις εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας. Σε πολλές συνομιλίες των ίδιων πρωταγωνιστών περιγράφεται ο σχεδιασμός για επιθέσεις σε οπαδούς άλλων ομάδων. Τον περασμένο Δεκέμβριο οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που σήμανε συναγερμό.
- Εχει ένα λεωφορείο εικοσάρι.
- Ναι.
- Οι κουρτίνες τραβηγμένες, πινακίδες από Κόρινθο. Είναι των Βάζελων. Να του σπάσουμε τα τζάμια, να του ρίξουμε μέσα, να τελειώνουμε, να το βάλουμε φωτιά.
- Βάλτε το.
 
 http://www.tanea.gr/news/greece/article/4730180/?iid=2

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ