Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Παππάς - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Παππάς

Με αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά δυο είναι τα συμπεράσματα: ο Άρης απέφυγε τα χειρότερα, όμως παραμένει ερωτηματικό το μέγεθος της τιμωρίας του, από τη στιγμή που είναι υπότροπος.
Συγκεκριμένα, ο Παππάς έγραψε στο φύλλο αγώνα για «Διακοπή 15′ λόγω εισόδου περίπου 20 οπαδών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους παράγοντες του Άρη και την αστυνομία, η οποία κινήθηκε τάχιστα, αποχώρησαν και έτσι ξανάρχισε το παιχνίδι και ολοκληρώθηκε».Τι έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Παππάς
Σε πρώτη ανάγνωση, λοιπόν, οι κίτρινοι φαίνεται ότι αποφεύγουν τα (πολύ) χειρότερα, κυρίως γιατί ολοκληρώθηκε κανονικά το παιχνίδι. Από την άλλη σημειώνεται η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Εδώ είναι και το λεπτό σημείο, γιατί οι κίτρινοι θεωρούνται υπότροποι.
Παράλληλα, αναφέρεται και η είσοδος οπαδών του Αρη μετά το γκολ του Αγγελούδη. Το σημαντικό είναι ότι ο Παππάς εξήρε τις προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη και στις δυο περιπτώσεις καθώς και το γεγονός ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά.
Οι άνθρωποι του Άρη περίμεναν για να πάρουν το φύλλο αγώνα και όπως σημείωναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, θα υπάρξει νομική ετοιμότητα για να υπερασπιστούν τις θέσεις των κίτρινων, μετά από την αναμενόμενη κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για να απολογηθούν την Πέμπτη. Την υπεράσπιση του Αρη θα αναλάβει ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης..

pressaris.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ