ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ

Επίθεση για κλάματα

Καταχώρηση 2013/03/14
Ο Ηρακλής απώλεσε ακόμα ένα τρίποντο μέσα στην έδρα του κόντρα στον Εργοτέλη,  και πλέον απέχει τρεις βαθμούς από την 3η θέση στην οποία κατέχει μετά την χθεσινή του νίκη ο Ολυμπιακός Βόλου, και πέντε από την δεύτερη μετά το εκτός έδρας τρίποντο του Απόλλωνα Σμύρνης μέσα στην Δόξα Δράμας.
Οι κυανόλευκοι για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι δύσκολα μπορούν να πετύχουν τέρμα μέσα στην έδρα τους με αποτέλεσμα στα τελευταία λεπτά να χάσουν την ψυχραιμία τους και να δεχτούν ένα τυχερό τέρμα από τον Ρομάνο ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα της Κρήτης. Ο Ηρακλής απλά ισοφάρισε  στο 95’ με τον Βαγγελόπουλο που σιγά-σιγά πλησιάζει στις πρώτες θέσεις των σκόρερ του Ηρακλή.
 
Το γεγονός ότι οι επιθετικοί του Ηρακλή δεν σκοράρουν εδώ και αρκετά παιχνίδια, πρέπει να προβληματίζει έντονα το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή, γιατί εδώ και αρκετό καιρό οι δυο επιθετικοί των κυανόλευκων (Στεφανίδης-Κιρόφσκι) δεν έχουν βρει δίχτυα. Το τελευταίο γκολ που πέτυχε επιθετικός του Ηρακλή ήταν στις 27/01 με τον Κιρόφσκι να σκοράρει και τα δυο τέρματα της νίκης του Ηρακλή κόντρα στην ομάδα της Αναγέννησης Επανωμής.
 
Όταν οι δυο βασικοί επιθετικοί του Ηρακλή έχουν να σκοράρουν δυο μήνες, τότε δεν μπορεί παρά να κοιτάξει και άλλες λύσεις ο προπονητής του Ηρακλή. Μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Στράντζαλη, ο Γιώργος Χιονίδης δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής όπως και ο Χάρης Σαράφογλου ο οποίος έχει πετύχει ένα τέρμα και αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες κάνοντας το 2-2.  Δεν μπορούμε βέβαια να παραλείψουμε και ακόμα έναν επιθετικό του Ηρακλή που αγωνίζεται με την ομάδα των Νέων των κυανόλευκων  και σκοράρει ακατάπαυστα. Μιλάμε για τον Χρήστο Αλεξίου ο οποίος μέσα σε λίγες αγωνιστικές με την ομάδα του Γιάννη Παγώνη έχει πετύχει 5 τέρματα σε τρεις αγώνες.
 
Επόμενος αντίπαλος για τον Ηρακλή είναι η ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών. Μια ομάδα σκληροτράχηλη, με δυνατή άμυνα και με ποδοσφαιριστές που παίρνουν άριστα στις αντεπιθέσεις. Το δυνατό σημείο για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα είναι οι αντεπιθέσεις πράγμα το οποίο ο Γιάννης Χατζηνικολαόυ πρέπει να το αποτρέψει για να διεκδικήσει την νίκη. Ο Ηρακλής παίζει καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός και το παιχνίδι κόντρα στα Ψαχνά είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία οι κυανόλευκοι να προσπεράσουν την ομάδα της Εύβοιας.
 
Τα παιχνίδια που απέμειναν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι αρκετά αλλά δεν υπάρχει χρόνος για περεταίρω απώλειες διότι υπάρχουν και άλλες ομάδες πιο κάτω από τον Ηρακλή που καραδοκούν για να διεκδικήσουν έστω μια θέση στα play off.  Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα θα είναι ένας μεγάλος τελικός για τον Ηρακλή για να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος χρειάζεται πάνω απ’ όλα δουλειά με πράξεις και όχι με λόγια.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ