ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΗ:

 Πρόταση στην ΠΑΕ Αρης, για την διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, έκανε η Καστοριά και περιμένει την απάντηση του ιστορικού συλλόγου. Η ακριτική ομάδα έστειλε email, στα γραφεία του Αρη, ζητώντας, παράλληλα με το φιλικό, να τιμήσει τους δύο Καστοριανούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Μάρκο Βελλίδη και τον Βασίλη Μηλιάτη. Συνάμα ο Σύνδεσμος Φίλων Άρη SUPER 3 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, έχει πάρει απόφαση να τιμήσει τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Αναλυτικά το σχετικό email έχει ως εξής:

Προς: Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Υπόψη του Δ. Σ.

Από: Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Καστοριάς "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"

Αγαπητοί κύριοι,

η ιστορική ομάδα της Καστοριάς, που φέτος "αναγεννήθηκε από τις στάχτες της" και κατάφερε να παραμείνει ζωντανή στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδας, έχει την ευκαιρία, το καλοκαίρι, να βρεθεί και πάλι στην ενιαία Γ΄& Δ΄ Εθνική, μέσω των αγώνων μπαράζ.

Για το λόγο αυτό και για να προετοιμαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα, εν όψει αυτών των αγώνων, θα θέλαμε να ζητήσουμε την "αλληλεγγύη" σας, για να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι με την ιστορική σας ομάδα. Παράλληλα, θα θέλαμε σαν Δ.Σ. του Α. Γ. Σ. Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ", να τιμήσουμε δύο δικά μας παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα σας, τον Μάρκο Βελλίδη και τον Βασίλη Μηλιάτη. Ακόμη η διεξαγωγή του φιλικού αυτού παιχνιδιού, που σας ζητάμε, είναι και μία επιθυμία του Συνδέσμου Φίλων Άρη SUPER 3 ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ο οποίος έχει πάρει απόφαση να τιμήσει τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Θα σας παρακαλούσαμε, λοιπόν, να δεχτείτε την πρόταση μας για τη διεξαγωγή αυτού του φιλικού παιχνιδιού στην έδρα μας, την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, με συμμετοχή δική μας την προσφορά ενός γεύματος, μετά το παιχνίδι στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE.

Περιμένοντας την απάντηση σας, το συντομότερο δυνατό

Με σεβασμό και εκτίμηση προς το σωματείο σας

Για τον Α.Γ.Σ.Κ. "ΚΑΣΤΟΡΙΑ"

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ