live ΠΑΟΚ vs ΞΑΝΘΗ 90sport.gr 3-0 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

live ΠΑΟΚ vs ΞΑΝΘΗ 90sport.gr 3-0





Ο Δικέφαλος βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και με ''μαέστρο'' τον Λούκας επιβλήθηκε της Ξάνθης με 3-0. Ο Ισπανός έκανε την διαφορά, είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ ( 1 γκολ, 2 ασίστ ) και έδειξε οτι ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του, τον δικό του... μάγο. Η Ξάνθη δεν μπόρεσε να κάνει ουσιαστικά τίποτα. Νομίζω οτι με 1 τελική δεν πρέπει να έχεις και απαίτηση καλού αποτελέσματος στην Τούμπα. Κατα την άποψη μου και με έντεκα να τελείωνε το παιχνίδι, δεν θα έκανε κάτι παραπάνω. Πριν την αποβολή δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί κάποια κενά διαστήματα του ΠΑΟΚ απο το 46'-60'.
 Εν κατακλείδι, ο Δικέφαλος κέρδισε δίκαια και το μόνο ''μελανό'' σημείο που πρέπει να προσέξει ο Στέφενς ( και εν όψει Σάλκε) κατα την αποψή μου, είναι η προβληματική επιθετική λειτουργία του πρώτου μέρους.
 Καλό σας βράδυ.



Τέλος αγώνα, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ζητάει διπλό μέσα στην Γερμανία και να χειροκροτεί θερμά τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου.

90+2 Ο Κίτσιου βρήκε τον χώρο και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.

90' +3 τα λεπτά των καθυστερήσεων

Πολύ μεγάλη μεγάλη εμφάνιση του Λούκας. Βρήκε ο ΠΑΟΚ έναν ποιοτικότατο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

85' Ακόμη μια εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ απο τον Λούκας. ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλία αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυριακίδη 

84' Περίτεχνες ενέργειες απο τον Λούκας.

81' Σουτ του Ολίσε λίγο έξω απο την περιοχή, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια

80' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Αποθεώθηκε και ο Σαλπιγγίδης, ο οποίος άφησε την θέση του στον Νέσιντ

Μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και την αποβολή του Μπαξεβανίδη, είναι ορατό πλέον πως η Ξάνθη τα έχει παρατήσει, με αποτέλεσμα να δεχτεί και τρίτο

Αλλαγες για τον ΠΑΟΚ: Στοχ και Λίνο έξω- οι οποίοι αποθεώθηκαν-, μέσα ο Ολίσε και ο Σκόνδρας

Μετά απο ακόμα μια εξαιρετική εκτέλεση του Λούκας, ο Αθανασιάδης βρέθηκε στην σωστή θέση και με προβολή  έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα

72' ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 3-0

Κίτρινες κάρτες πήραν ο Στόχ και ο Μουκάνα 

70' Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη : Έξω ο Μαρσελίνιο, μέσα ο Μπέρτος

Ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε κάτω απο το παρατεταμένο τράβηγμα του Μπαξεβανίδη και ο Λαμπρόπουλος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Λούκας δεν αστόχησε.

66' ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ και 2-0

65' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ και κόκκινη στον Μπαξεβανίδη

62' Οι Ξανθιώτες προσπαθούν απο τις πτέρυγες να αναπτυχθούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα

Έχει χάσει κάπως τον ρυθμό του ο ΠΑΟΚ. Προσπαθεί να ''παγώσει'' το παιχνίδι με τους Λαζαρ και Τζιόλη.

57' Αλλαγή για την Ξάνθη : ο Σολάρι μπαίνει στη θέση του Βασιλακάκη

52' Νεο κόρνερ για την Ξάνθη

Όπως είπαμε η Ξάνθη έχει κερδίσει κάποια μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να κάνει το κάτι παραπάνω

50' Κόρνερ για την Ξάνθη

Αναγκαστικά η Ξάνθη θα βγει μπροστά να κυνηγήσει την ισοφάριση, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρει πιο πολλούς χώρους

46'  Αλλαγή για την Ξάνθη. Έξω ο Κομεσίδης, μέσα ο Φλίσκας

Έναρξη β' μέρους

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ την κατάλληλη στιγμή. Γιατί σε περίπτωση που το ημίχρονο έληγε ισόπαλο, το άγχος  θα κυρίευε τους παίχτες του Δικεφάλου στο δεύτερο ημίχρονο. Μέτριος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να ''τρυπήσει'' την άμυνα της Ξάνθης, αποτέλεσμα της πολυ καλής αμυντικής τακτικής της ακριτικής ομάδας. Εξάλλου οι ευκαιρίες του ΠΑΟΚ ή ήταν απο στημένα (όπως και το γκολ) ή απο τα πολύ δυνατά αλλά μακρινά σουτ του Στοχ. Στα συν του ΠΑΟΚ, η αδιάκοπη πίεση στους αμυντικούς της Ξάνθης.


Λήξη ημιχρόνου

Αυτή την φορά ο Βίτορ σημάδεψε σωστά με το κεφάλι και αξιοποίησε την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ απο του Λούκας.

43' ΓΚΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ

41' Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, ''καρμπόν'' με την πρώτη. Κεραυνός σούτ του Στοχ έξω απο την περιοχή, με την μπάλα αυτή τη φορά να περνάει εκατοστά απο το οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη

36΄ Οι ποδοσφαιριστές της Ξάνθης το έχουν παρακάνει λίγο με τις καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα αυτού η κίτρινη κάρτα στον γκολκίπερ Κυριακίδη.

Η πίεση του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, αλλά αποδυκνείεται άκαρπη έως τώρα λόγω κυρίως των κακών μεταβιβάσεων της μπάλας.

30' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Λούκας εκτέλεσε φάουλ στο ύψος του κέντρου, ο Βίτορ απο πολύ πλεονεκτική θέση με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω απο τα δοκάρια του Κυριακίδη.

Λάθη απο τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου στο κέντρο, τα οποία όμως δεν μπορεί να έκμεταλλευτεί η Ξάνθη

26' Νέες αποδοκιμασίες απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για καθυστερήσεις απο τη πλευρά των ακριτών

Ο ΠΑΟΚ μετέφερε στα 5 τελευταία λεπτά την μπάλα και απο τ' αριστερά , με αποτέλεσμα να γίνει πιο πιεστικός

22' Νέο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ ''καθάρισε'' ο Βασιλακάκης

21' 2ο κόρνερ για τον Δικέφαλο

19' Πολύ δυνατό σούτ του Στόχ απο μακριά, έδιωξε με υπερένταση ο Κυριακίδης

18' Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ πέρασε ανεκμετάλλευτο

17' Σκληρό φάουλ του Μάνταλου στο κέντρο του γηπέδου και κίτρινη για τον νεαρό

15' Φάουλ για την Ξάνθη σε καλή θέση για σέντρα και κίτρινη στον Λόπεθ για σκληρό μαρκάρισμα στον Μαρίν

Πρώτο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του, χωρίς όμως έως τώρα κάτι τέτοιο να γίνεται εφικτό. Πίεση ψηλά απο τον Στέφενς, αλλά και καλό αμυντικό στήσιμο απο τον Καραγεωργίου

7' Μακρινό αδύναμο σουτ του Μάνταλου, με την μπάλα να περνάει αρκετά έξω

5' Πρώτο πεντάλεπτο στην Τούμπα, χωρίς κάτι  ιδιαίτερο μέχρι στιγμής απο καμιά ομάδα.

3'  Και το σκηνικό πουν περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ να πιέζει και η Ξάνθη να αμύνεται

1'  Έναρξη του αγώνα



21.26  Ο κόσμος του Δικεφάλου ελάχιστα λεπτά απο την έναρξη του αγώνα έχει ''γεμίσει'' την Τούμπα, δημιουργώντας μια καυτή ατμόσφαιρα

 21.21  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθιερώνει μια πολύ ωραία κίνηση, αφού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα βραβεύει και μια δόξα του ασπρόμαυρου παρελθόντος. Σήμερα πήρε το βραβείο του και αποθεώθηκε απο τον κόσμο ο Φιλώτας Πέλιος.


21.14 Η μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ Σλοβάκος Μίροσλαβ Στοχ θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας, παίρνοντας έτσι το ''βάπτισμα'' σε επίσημο αγώνα του Δικεφάλου. Αν και τα διαπιστευτήρια του, τα έδωσε στο τελευταίο φιλικό (και πρώτο δικό του με τα ασπρόμαυρα) με την Καλλονή, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ σηκώνοντας την Τούμπα ''στο πόδι''



21.00 Μισή ώρα απέχουμε απο την έναρξη του παιχνιδιού και ο κόσμος όσο πάει και πλήθαίνει :

Διαιτητής θα είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος, με βοηθούς τον Χρήστο Μπαλτά και τον Χρήστο Σωτηρόπουλο. Τέταρτος διατητής ο Γιάννης Δελφάκης.

Απο την άλλη μεριά ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε για βασικό σχήμα τους : Κυριακίδης, Παΐτό, Βάλλας, Κομεσίδης, Γκοχουρί, Μπαξεβανίδης, Ντε Γκούζμαν, Μάνταλος, Μαρσελίνιο, Μαρίν, Βασιλακάκης 

Η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Χουμπ Στέφενς για τον ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Λόπεθ, Βίτορ, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας, Στοχ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης


20.47  Την αποθέωση απο τον κόσμο γνώρισαν οι δυο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ - Χακόμπο και γλύκος- κατα την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο



20.43    Μία άποψη απο τις κερκίδες της Τούμπας αυτή τη στιγμή :

20.32   Απο τον Δικέφαλο θ' απουσιάσουν λόγω τραυματισμού οι Γκαρσία, Κωνσταντινίδης και Βούκιτς, ενώ λόγω τιμωρίας θα λείψει ο Κατσουράνης. Η Ξάνθη απο την άλλη θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Σολτάνι, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

20.29    Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται απο τους :Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι, Ράνος.

20.24   Ο κόσμος του Δικεφάλου, έχει αρχίσει να εισέρχεται στις κερκίδες της Τούμπας

20.23   Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται απο τους : Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

20.18   Μια Ξάνθη που μέσα στο καλοκαίρι κλήθηκε να συμμετάσχει απο τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa league ( μετά την μη αδειοδότηση του ΠΑΣ και του Παναθηναίκού). Στον 2ο γύρο ξεπέρασε το εμπόδιο της Λίνφιλντ, ομάδας της Βορείου Ιρλανδίας. Στον 3ο γύρο τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα για την ακριτική ομάδα. Κληρώθηκε με την Σταντάρ Λιέγης κάνοντας δυο ήττες, δείχνοντας όμως παράλληλα, τόσο εντός όσο και εκτός μια πάρα πολύ καλή εικόνα.

20.03   Ο ΠΑΟΚ τέσσερις μέρες πρίν το πρώτο παιχνίδι με την Σάλκε στη Γερμανία, θέλει να ξεκινήσει με το ''δεξί'' στη Superleague. Αντίπαλος του η Ξάνθη, η οποία ανέκαθεν τον δυσκολεύει στα μεταξύ τους παιχνίδια. 

Καλησπέρα απο την Τούμπα !! Σε λιγότερο απο δυο ώρες, ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την SKODA ΞΑΝΘΗ, στα πλαίσια της πρεμιέρας της Superleague.

To 90sport.gr βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ