ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΙΑ 2ΑΔΑ ΚΑΙ 2 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΙΑ 2ΑΔΑ ΚΑΙ 2 ΜΟΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ !

 βετ-γνώστηςΚαλημέρα σας. 
Απο σήμερα το 90sport.gr θα έχει τη δική του στοιχηματική γωνιά. Θα κάνουμε κάποιες εκτιμήσεις, κυρίως για τους αγώνες των πρωταθλημάτων και οταν μεσοβδόμαδα έχουν οι ομάδες ευρωπαίκές υποχρεωσεις. Θα ασχολούμαστε με τις 5 μεγάλες λίγκες(Premier League,Primera,Bundesliga,Serie A,Ligue 1), φυσικά με τη δική μας Superleague και λιγότερο με τα υπόλοιπα πρωταθλήματα. Πάμε λοιπόν στο κουπόνι μας.

   Επειδή είναι ακόμα αρχή της χρονιάς (είχε και τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων) θα κάνουμε χαλαρό ποντάρισμα. Για σήμερα σάββατο, έχουμε να σας προτείνουμε 4 παιχνίδια. Μια 2άδα και 2 μονά αποδεκτά.
   Πάμε πρώτα στη δυάδα μας. Στο βίλα παρκ η παρέα του μπεντέκε υποδέχεται τη Νιουκάστλ. Οι χωριάτες έχουν 3 ποντους σε 3 ματς αλλά με πολύ δύσκολο πρόγραμμα(Άρσεναλ εκτός,Τσελσι εκτός,Λίβερπουλ εντός). Στον αντίποδα, οι ''καρακάξες'' στα 2 πρώτα παιχνίδια είχαν 1 βαθμό αλλά κατάφεραν να κερδίσουν την Φούλαμ με γκολ στο 87ο λεπτο. Πιστεύω ότι, η βιλα θα κάνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της. Στη Βαλενθια, η Λεβάντε υποδέχεται την Σοσιεδαδ. Στα προηγούμενα παιχνίδια τους, η Λεβάντε έκανε την παρθενική της νίκη στο βαγιέκας ενω οι Βάσκοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα απο την Ατλέτικο Μαδριτης. Παρ' όλα αυτα, η Σοσιεδαδ ειναι μια κλαση πανω απο τους Λεβαντινους και έχει την ποιότητα να φύγει με τη νίκη απο το ciutat de valencia.174 Άστον βιλα-Νιουκάστλ 1(2.00) και 256 Λεβάντε-Σοσιεδάδ 2(2.15).
   Το πρώτο μονό αποδεκτό είναι απο το νησί.Στο γούντισον παρκ η Έβερτον ανιμετωπίζει την Τσέλσι. Οι ''εφοπλιστές'' ξεκίνησαν με 3 ισοπαλίες ενώ η ομάδα του Μουρίνιο εχει 7 βαθμούς.Ο πορτογαλος προπονητής συνήθως τέτοια παιχνίδια τα κερδίζει, οπότε ακολουθούμε την ομάδα του Λονδινου. 264 Εβερτον-Τσελσι 2(2.00)
   Το 2ο μονό αποδεκτό έρχεται απο την Serie A και είναι το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στο San siro όπου η Ίντερ παίζει με την πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Οι ''νερατζούρι'' προέρχονται απο δυο νίκες. Το Ίδιο όμως ισχύει και για την ''μεγάλη κυρία''. Ο Βάλτερ Ματσάρι (πρώην προπονητής της Ναπολι) έχει καταφέρει να βελτιώσει την Ίντερ η οποία στην περσινή σεζόν μόνο ομάδα δεν θύμιζε. Άπο την άλλη πλευρά η Γιουβέντους ενισχύθηκε σε σχέση με πέρυσι και μοιάζει ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο. Πιστεύω οτι η Γιουβε μπορεί να περάσει απο το Μιλάνο νικηφορα, όπως έκανε και στο περσινό νερμπι. 261 Ίντερ-Γιουβέντους 2(2.05).

Αυτά για σήμερα, τα λέμε πάλι αύριο. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν ποντάρετε.

2άδα : 174 Άστον βιλα-Νιουκάστλ 1(2.00) και 256 Λεβάντε-Σοσιεδάδ 2(2.15).

Μονά αποδεκτά : 264 Εβερτον-Τσελσι 2(2.00)
                         261 Ίντερ-Γιουβέντους 2(2.05)

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ