Είχε το βασικό ένστικτο ο Ζάχορα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Είχε το βασικό ένστικτο ο Ζάχορα








Ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης και πλέον απέκτησε πλεονέκτημα απέναντι στην ομάδα του Μάουρερ.

Οι κυανόλευκοι εμφανίστηκαν αρκετά διαβασμένοι στο σημερινό παιχνίδι και δίκαια πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν καλύτερος από την Ξάνθη, αλλά η ακριτική ομάδα ήταν αυτή που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Σολάρι στο 37' λεπτό βγήκε μόνος του απέναντι στον Χουάντερσον, αλλά ο Βραζιλιάνος αποσόβησε το 0-1. Ο Ηρακλής στο 29' λεπτό είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία με τον Ζάχορα μετά την σέντρα του Μπουκουβάλα ο Κροάτης επιθετικός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία του τερματοφύλακα της Ξάνθης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά και λίγο έλειψε να κάνουν το 0-1, καθώς οι παίκτες της Ξάνθης άλλαξαν ωραία την μπάλα έξω από την περιοχή του Χουάντερσον, και ο Μάνταλος ήταν αυτός ο οποίος πέρασε όμορφα την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το σουτ του βρήκε στο δοκάρι του Χουάντερσον.  Ο mvp του αγώνα με τον Τύρναβο, Κοσμάς Τσιλιανίδης μπορούσε να σκοράρει και στο σημερινό παιχνίδι διότι ο μεσοεπιθετικός του Ηρακλή έχασε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 64' λεπτό, όταν ο 19χρονος ποδοσφαιριστής  αντί να πλασάρει τον Ζαρόπουλο προτίμησε να τον τριπλάρει και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.Οι αλλαγές του Γκόγκιτς σίγουρα πρόσθεσαν ακόμα περισσότερο ποιότητα στην ομάδα του Ηρακλή και αυτό φάνηκε μετά την είσοδο του Τσιλιανίδη και του Μπέντζαμιν Ονουάτσι.  Ο Κυριάκος έχασε ακόμα μια κλασική ευκαιρία για τον Ηρακλή στο 69' λεπτό, και πάλι ο Τσιλιανίδης έκανε την ατομική ενέργεια από τα αριστερά, έκανε την συρτή σέντρα στο ύψος του πέναλτι αλλά ο έμπειρος Τάσος Κυριάκος αστόχησε να νικήσει το Ζαρόπουλο. Η Ξάνθη όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και απάντησε με τον Ρανό στο 83' να χάνει μοναδική ευκαιρία όταν βρέθηκε απέναντι από τον Χουάντερσον. Η λύτρωση για τους κυανόλευκους ήρθε στο 87΄, όταν ο Κραγιόπουλος έπιασε ένα σουτ από 25 μέτρα περίπου, και με απρόσμενη τύχη η μπάλα βρέθηκε στο κεφάλι του Ζάχορα ο οποίος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα η τύχη ήταν με το μέρος των κυανόλευκων αλλά το βασικό ένστιχτο του σεντερ φορ φάνηκε στην συγκεκριμένη φάση του 87' λεπτού διότι τέτοιες ευκαιρίες δίνουν το δικαίωμα στον επιθετικό να δείξει την άμεση αντανακλαστικότητα του. Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού για τους κυανόλευκους είναι την Δευτέρα 30/09 όπου θα ταξιδέψουν στην Καβάλα για να αντιμετωπίσουν τον ΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

To γκολ του Ντάριο Ζάχορα http://www.youtube.com/watch?v=O6oaqtwGUes


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ