Πραγματικα Κουκλινού…Η πιό όμορφη οπαδός του ΟΦΗ [εικόνες] - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πραγματικα Κουκλινού…Η πιό όμορφη οπαδός του ΟΦΗ [εικόνες]


Πραγματικα Κουκλινού…Η πιό όμορφη οπαδός του ΟΦΗ είναι μόλις 16 χρόνων! [εικόνες]
Για τους φιλάθλους είναι σίγουρο. Ίσως όμως και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και του Πλατανιά να είχαν τα μάτια τους «καρφωμένα στην εξέδρα και γι αυτό το ματς να έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ. Γιατί στις κερκίδες του «Γεντί Κουλέ» καθόταν η πιο όμορφη οπαδόςτου ΟΦΗ.
Ήταν σίγουρα αυτή που έκλεψε την παράσταση. Ο λόγος για την πανέμορφη Ηρακλειώτισα Εμμανουέλα Κουκλινού, η οποία δηλώνει φανατική οπαδός του ΟΦΗ! Δυστυχώς η ομάδα της την πλήγωσε και έφυγε από το γήπεδο στεναχωρημένη. Όμως εξαιτίας της ομορφιάς της έγινε αυτή το πρώτο θέμα, σε αντίθεση με τον αγώνα…
παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της αγαπημένης της ομάδας, καθώς όπως δήλωσε στο prismasport.gr, έγινε ΟΦΗ από τον πατέρα της, ο οποίος είναι φανατικός ΟΦΗτζής και έτσι κόλλησε το… «μικρόβιο» του φιλάθλου.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο αφού μεγάλωσα με φανατικό πατέρα, που με έπαιρνε μαζί του από πολύ μικρή», λέει η ίδια. Μάλιστα δεν έκρυψε την αγάπη της για τον ΟΦΗ, λέγοντας «η αλήθεια είναι ότι αγαπώ πολύ τον ΟΦΗ και πηγαίνω συχνά στογήπεδο».
Μιλώντας για την ξαφνική διασημότητα, εξαιτίας του ντόρου που έγινε γύρω από το πρόσωπό της είπε πως «δεν περίμενα να γίνει όλο στα site και πραγματικά ξαφνιάστηκα».
Τέλος, μίλησε για την ομάδα της, υποστηρίζοντας: «Ξεχωρίζω πολλούς παίκτες αλλά έχω αδυναμία στον Παπάζογλου και από το νέο αίμα της ομάδας τον Λουτσιάνο Γκαλέτι».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ