ΌΤΑΝ ΒΆΖΕΙ ΓΚΟΛ Η BRONDBY! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΌΤΑΝ ΒΆΖΕΙ ΓΚΟΛ Η BRONDBY!


o video που τη δείχνει να πανηγυρίζει γυμνή στις εξέδρες για την πρώτη φετινή νίκη της Μπρόντμπι κάνει εδώ και αρκετά 24ωρα το γύρο του κόσμου, οπότε η ταυτότητά της δεν θα μπορούσε να μείνει κρυφή για πολύ καιρό.
Ρεπόρτερ της τοπικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας "Ekstra Bladet" εντόπισαν την Τάνια Ρασμούσεν και δεν έχασαν την ευκαιρία να της πάρουν συνέντευξη, με την ίδια να προχωράει σε αποκαλύψεις για το τι την ώθησε να μείνει γυμνή για χάρη της αγαπημένης της ομάδας. 

Η αιτία όπως δήλωσε η ίδια ήταν ένα στοίχημα με έναν φίλο, ο οποίος μετά τα άσχημα αποτελέσματα της Μπρόντμπι στο ξεκίνημα της σεζόν, την είχε παρακαλέσει να γδυθεί στο γήπεδο όταν θα ερχόταν η πρώτη επιτυχία της ομάδας.
Σηκώνω τη φανέλα μου όταν η Μπρόντμπι κερδίζει ένα παιχνίδι. Και τώρα είχε περάσει πολύς χρόνος από την τελευταία μας νίκη, οπότε ήταν ωραία.
Όλοι στη συγκεκριμένη κερκίδα (Brøndby end stand) ξέρουν ποια είμαι ενώ υπήρχε και κάποιος που με ρώτησε πριν το ματς αν θα δουν τα στήθη μου!", δήλωσε η Τάνια Ρασμούσεν, η οποία σε ερώτηση για το αν το έχει προχωρήσει σε κάποια προσθετική στήθους είπε:
"Πρόκειται για ένα φανταστικό αποτέλεσμα από το νοσοκομείο Nygart Private".
Σημειώνεται πως οι άνθρωποι της Ekstra Bladet εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να προωθήσουν"διαγωνισμό", ζητώντας από όλες τις ποδοσφαιρικές φαν της Δανίας να αντιγράψουν την Τάνια Ρασμούσεν και να στείλουν φωτογραφίες από 1η Οκτωβρίου, που θα απεικονίζονται "με αλλά και χωρίς τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζουν".


http://www.sport24.gr/Paraxena/h_gymnosththh_opados_ths_mprontmpi_apokalufthhke.2426819.html

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ