Αήττητος ο Απόλλων 1926! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αήττητος ο Απόλλων 1926!

Αήττητος ο Απόλλων 1926!
apollon_154366190.jpgΠαρουσία περίπου 2.500 φιλάθλων, ο Απόλλων 1926 πέτυχε χθες το απόγευμα μια εύκολη και δίκαιη νίκη, στο παιχνίδι με τον Βοτανιάκο, με σκόρ 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 νίκες σε 3 αγώνες και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί ακόμη γκόλ!
Ανδρέας Παντζιαράς (προπονητής Απόλλωνα):

"Εγώ από την πλευρά μου θα ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου για την δίκαιη νίκη κόντρα στον Βατανιακό. Για μας αυτό το ματς ήταν το πρώτο μετά από 5 μήνες στο γήπεδο μας και υπήρχε ένα λογικό άγχος. Είχαμε την κατοχή της μπάλας  ως το 65- 70, δουλέψαμε πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πλαγιοκοπήσαμε τους αντίπαλους μας . Από εκεί και πέρα εμείς κάναμε συντήρηση δυνάμεων. Μέρα με την ημέρα γινόμαστε καλύτεροι. Ευχαριστούμε και πάλι τον κόσμο της ομάδας που σήμερα ήταν ο 12ος παίχτης μας και εύχομαι να τους έχουμε δίπλα μας και στα δύσκολα, που σίγουρα θα έρθουν στο μέλλον, και τους θέλουμε μαζί μας σαν μια γροθιά." Σε ερώτηση που του έγινε περί θαύματος για την μέχρι τώρα προπονητική του πορεία απάντησε πως "Το θαύμα θα γίνει μεσοβδόμαδα που θα γεννήσει η γυναίκα μου"

Παπαβασιλείου (προπονητής Βατανιακού):

"Σήμερα ξεκινήσαμε για να έρθουμε στο γήπεδο του Απόλλωνα γνωρίζοντας ότι θα αγωνιστούμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Στα πρώτα 25 λεπτά θα μπορούσα να πω ότι σταθήκαμε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο όμως μετά, από εκεί και πέρα, και ειδικά μετά από το τυχερό τέρμα του Απόλλωνα, αποσυντονιστήκαμε . Η ομάδα μου πιστεύω ότι δεν είχε πολύ καλές τελικές προσπάθειες σε αυτό το ματς. Πλέον εμείς γυρίζουμε σελίδα  και κοιτάμε το επόμενο ματς, αυτό με τον Αιγινιακό, ώστε να συγκεντρώσουμε τους πρώτους μας βαθμούς. Εύχομαι στην ομάδα του Απόλλωνα καλή συνέχεια και ότι το καλύτερο στις προσπάθειες της."

Χρηστός Αθανασιάδης (ποδοσφαιριστής Απόλλωνα):

"Να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για αυτήν την νίκη. Μπορεί αυτό το ματς να ήταν σχετικά εύκολο αλλά όπως είδατε πέρυσι, γιατί εγώ δεν ήμουν εδώ, ήταν το πρώτο πάθημα για τον Απόλλωνα . Είχαμε την υπεροχή ως το 65-70, μετά πήγαμε κάπως συντηρητικά αφού είδαμε ότι δεν κινδυνεύαμε από τους αντίπαλους μας . Εμείς πηγαίνουμε βήμα-βήμα και με ταπεινότητα και πλέον κοιτάμε το ματς με την Νίκη Βόλου την άλλη Κυριακή. Θα πάμε εκεί ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα."

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ