Επιβάλλεται το 2/2 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Επιβάλλεται το 2/2





Ο Ηρακλής θα υποδεχτεί την Κυριακή 20/10 την ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών και θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς ώστε να πλησιάσει την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.


Η εβδομάδα που κύλησε για τους παίκτες του Ηρακλή σαφέστατα δεν ήταν και η καλύτερη μετά την κακιά ισοπαλία που έκανε στην Κατερίνη απέναντι στον Πιερικό. Οι συζητήσεις του τεχνικού επιτελείου αλλά και της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές ήταν αρκετές ούτως ώστε μέσα από αυτές τις ανταλλαγές απόψεων να υπάρξει ένα ισχυρό ''Ταρακούνημα'' προς το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Σίγουρα τα παιχνίδια που έρχονται φαίνονται θεωρητικά βατά για τον Ηρακλή αλλά με τα λόγια αποτέλεσμα δεν πήρε κανείς. Εκτός από το αποτέλεσμα το οποίο είναι ο πρώτος στόχος για κάθε ομάδα, οι ποδοσφαιριστές του Ημίθεου πρέπει να δείξουν και ένα καλό πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο και σιγά-σιγά να βρίσκουν τα πατήματα τους ώστε τα τρίποντα να έρθουν, και εφόσον έρχονται τα τρίποντα η ομάδα θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πόσο μάλλον και ψυχολογία.

Οι δυο αγώνες που ακολουθούν για τον Ηρακλή είναι με ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Οι κυανόλευκοι έχουν να αντιμετωπίσουν την Κυριακή 20/10 την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την επόμενη αγωνιστική τον Βατανιακό στην Κατερίνη. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πρέπει να κάνει το 2/2 ούτως ώστε να αναρριχηθεί κατά πρώτον βαθμολογικά και σίγουρα ψυχολογικά ώστε να πάει να αντιμετωπίσει την Νίκη Βόλου με εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο.

Το άγχος και η πίεση σίγουρα υπάρχουν καθώς όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, τόσο το άγχος θα αυξάνεται. Η πίεση σαφέστατα και είναι μεγάλη διότι και η ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα. Ο κόσμος αδημονεί να δει έναν διαφορετικό Ηρακλή αλλά και μια ομάδα που να διεκδικεί παντού την νίκη.  Με τέτοιες εμφανίσεις κόντρα στον Πιερικό σίγουρα οι κυανόλευκοι δεν έχουν καμία τύχη ,αλλά οι αλλεπάλληλες συζητήσεις και οι προτροπές για καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο ας ελπίζουμε να σταματήσει αυτήν την καθίσδηση που βλέπει ο κόσμος της ομάδας σε αυτά τα πρώτα πέντε επίσημα παιχνίδια.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ