Η διορία χάριτος τελείωσε! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Η διορία χάριτος τελείωσε!

Ο Ηρακλής απώλεσε ακόμα 2 βαθμούς εκτός έδρας και δείχνει να αντιμετωπίζει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις του.





Οι κυανόλευκοι για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν αρκετά νωχελικοί αλλά και κακοί ποιοτικά χάνοντας την ευκαιρία να φτιάξουν ένα δικό τους μικρό σερί. Οι κλασικές ευκαιρίες του Ηρακλή ήταν ελάχιστες αλλά και πάλι η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς σε μια ανύποπτη φάση πήγε να δεχτεί τέρμα το οποίο ευτυχώς για τους φιλοξενούμενους αποσόβησε σωτήρια ο Φώτης Κηπουρός. 

Η αγωνιστική εικόνα του Ηρακλή προβληματίζει από την αρχή των επίσημων υποχρεώσεων, πράγμα το οποίο πρέπει να αποβάλλει ο Ηρακλής από πάνω του, όπως και πολλά ακόμα. Ένα από αυτά είναι ότι αρκετές ομάδες αλλά και ΜΜΕ έχουν χρήση την ομάδα του Ηρακλή ως το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στον βόρειο όμιλο της Football League. Σίγουρα στα λόγια φαβορί δεν μπορεί να γίνεις, και πολύ περισσότερο να κερδίσεις την άνοδο.

Το γεγονός ότι ο κόσμος έφυγε για ακόμα ένα παιχνίδι με σκυμμένο κεφάλι πρέπει να προβληματίσει τους παίκτες του Ηρακλή, και πόσο μάλλον το τεχνικό επιτελείο για την εικόνα που παρουσιάζουν οι κυανόλευκοι. Το παιχνίδι κόντρα στους ''Αργοναύτες'' χαρακτηρίστηκε ως μια πολύ μεγάλη έκπληξη καθώς η ομάδα του κ. Χαραλαμπίδη είχε κάνει ελάχιστες προπονήσεις, πόσο μάλλον προετοιμασία διότι η ομάδα της Καβάλας άλλαξε 3 προπονητές. 

Τα λόγια  των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή μετά την κακή τους αγωνιστική παρουσία περί παθήματος και μαθήματος πρέπει να γίνουν πράξη επιτέλους καθώς οι κυανόλευκοι χάνουν βαθμούς οι οποίοι είναι πολύτιμοι για την συνέχεια. Πέρσι ο Ηρακλής στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια έχασε την απευθείας άνοδο, με τα δοκάρια στο ''Ανθή Καραγιάννη'', όπως και σε αυτό των Γιαννιτσών όπου ο Ηρακλής παρουσιάστηκε αρκετά κατώτερος των περιστάσεων. 

Σίγουρα το καμπανάκι κινδύνου χτυπάει πολύ νωρίς στην Μίκρα και πρέπει άμεσα να υπάρξει αλλαγή προσώπου στον αγωνιστικό τομέα, και να κάτσουν όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να δούνε τι φταίει και γιατί ο Ηρακλής παρουσιάζει αυτό το άσχημο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο κόσμος έχει την απαίτηση η ομάδα να βρεθεί στην Σούπερλιγκα, και η υπομονή σε μεγάλες ομάδες είναι ελάχιστη και η πίεση μεγάλη. Γι αυτό λοιπόν το καμπανάκι ηχεί δυνατά από τώρα ώστε να υπάρχει το ολικό ξυπνητήρι για όλη την ομάδα. 

Ο στόχος είναι κοινός για όλους και δεν είναι άλλος από την άνοδο. Οι φανέλες δεν κερδίζουν τους αγώνες αν δεν μοχθήσεις, διεκδικήσεις και ματώσεις μέσα στο χορτάρι. Αυτές οι τρεις λέξεις πρέπει να αφομοιωθούν στο πετσί κάθε παίκτη ώστε η ομάδα να αρχίσει να αλλάζει πρόσωπο αλλά και να κερδίσει τον κόσμο ο οποίος ακολουθεί την ομάδα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ