Ξανά για Βοσνιάδη κοιτάνε και αλλού... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ξανά για Βοσνιάδη κοιτάνε και αλλού...



                                                 

Ο Ηρακλής βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση προπονητή μετά το ναυάγιο που υπήρξε για την  περίπτωση του Νίκου Αναστόπουλου. Ως επικρατέστερος για να αναλάβει τους κυανόλευκους φαίνεται να είναι ο Αλέκος Βοσνιάδης αλλά σίγουρα τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

Ότι και αν αναφέρουμε σχετικά με τα υποψήφια ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο του Ηρακλή θα πέσουμε έξω. Μπορεί να χαρακτηρίζεται ως το απόλυτο φαβορί η περίπτωση του πρώην προπονητή του Απόλλων Σμύρνης, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι και η τελεσίδικη από την πλευρά της διοίκησης των κυανόλευκων. Η προτεραιότητα των ανθρώπων της ΠΑΕ Ηρακλής είναι να έρθει στους κυανόλευκους ένας Έλληνας προπονητής ο οποίος να ξέρει την κατηγορία, όμως δεν αποκλείεται να στραφούν και σε άλλες περιπτώσεις όπως είναι του πρώην προπονητή του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος βρίσκεται στην λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων. Η περίπτωση του Αργεντίνου προπονητή εμφανίζεται σαν εναλλακτική όμως τίποτα δεν αποκλείεται μέχρι να υπάρξουν οι οριστικές αποφάσεις.

Βέβαια η καθυστέρηση για την εύρεση προπονητή στον Ηρακλή καλά κρατεί, ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τρέχουν. Οι κυανόλευκοι την Πέμπτη δίνουν ένα σημαντικό παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο οποίο αν ο Ηρακλής προκριθεί τότε θα μπει ένα ακόμα έσοδο στα ταμεία της ΠΑΕ. Παράλληλα όμως η ομάδα εκτός από τον αγώνα του Κυπέλλου δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Δευτέρα στο Πανθεσσαλικό κόντρα στην ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία στην έδρα της παρουσιάζεται αρκετά δυνατή.

Σαφέστατα οι εξελίξεις τρέχουν και ο χρόνος δείχνει να πιέζει ασφυκτικά, καθώς η ομάδα πρέπει να μπει σιγά-σιγά σε μια σειρά και να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις. Στο τιμόνι της ομάδας πρέπει να βρεθεί ένας προπονητής που να μπορεί να προσφέρει συνοχή αλλά και να δώσει άλλη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές για να ανταπεξέλθουν στους στόχους της ομάδας. Συνεπώς, δεν νοείται να υπάρξει η λύση της τελευταίας στιγμής που μπορεί να αποβεί ολέθρια με το πέρασμα του καιρού.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ