Η εκκίνηση της αντεπίθεσης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Η εκκίνηση της αντεπίθεσης






Ο Ηρακλής προκρίθηκε παλικαρίσια στους ''16" Κυπέλλου Ελλάδας  και πλέον πάει με άλλον αέρα στον Βόλο ώστε να αντιμετωπίσει την τοπική Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάστηκαν όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο αλλά και πάλι τα παιδικά αμυντικά λάθη στοίχησαν στον Ηρακλή που δέχτηκε δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ήταν καθόλου κακή στον αγωνιστικό χώρο αλλά τα λάθη της άμυνας δεν διορθώθηκαν ούτε αυτή την φορά. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τον Ηρακλή να αναρωτιέται ακόμα πώς δέχτηκε δυο τέρματα από το πουθενά και την Ξάνθη να νομίζει ότι σφράγισε το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του κ. Καραϊσκου βοήθησαν σημαντικά την ομάδα ώστε να πάρει τα πάνω της και να βγει από το άγχος της το οποίο είχε καθηλωθεί. Η είσοδος των Ματσούκα και Πουρτουλίδης βοήθησαν σημαντικά την ομάδα επιθετικά καθώς και οι δυο ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στα τέρματα των κυανόλευκων, όπως και η παρουσία του Χιονίδη στο πρώτο τέρμα όπου ο Έλληνας επιθετικός ήταν μέσα στην φάση του πρώτου τέρματος.

Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε για τον Ηρακλή και πρέπει οι ποδοσφαιριστές του νυν τεχνικού Γκιγιέρμο Όγιος να αναλωθούν στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στην Νίκη Βόλου. Η σημερινή παρουσία των παικτών του Ηρακλή πρέπει να είναι η αρχή της αντεπίθεσης, η ομάδα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και πρέπει κάποια στιγμή να βγουν στην επιφάνεια. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αδικούν τους εαυτούς τους και πρέπει το σημερινό παιχνίδι να τους κεντρίσει το αγωνιστικό ενδιαφέρον ώστε στην συνέχεια να μπορούν να προσφέρουν αν όχι το 100%, έστω το 80% των δυνατοτήτων τους με αποτέλεσμα να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου!


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ