Η… μαμά πατρίδα και ο Άρης, φανέλα βασικού «διεκδικεί» ο Κουλουχέρης - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η… μαμά πατρίδα και ο Άρης, φανέλα βασικού «διεκδικεί» ο Κουλουχέρης

ανονικά αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Άρη ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος σήμερα το πρωί ορκίζεται στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων της Σπάρτης. 
Το «παρών» στην απογευματινή προπόνηση του Πανιωνίου αναμένεται να δώσει ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος είναι από χθες στο «τρέξιμο».Η… μαμά πατρίδα και ο Άρης, φανέλα βασικού «διεκδικεί» ο Κουλουχέρης
Ο νεαρός χαφ μετέβη στην Σπάρτη, αφού σήμερα θα ορκιστεί στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα για να προλάβει την προπόνηση των Νεοσμυρνιωτών.
Από την πλευρά της, η διοίκηση έχει κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μετάθεση του διεθνούς άσου στο ΑΣΑΕΔ, ώστε να συμμετέχει εφεξής απρόσκοπτα στις προπονήσεις.
Εν τω μεταξύ, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Θέμης Κουλουχέρης, δείγμα του ότι υπολογίζεται από τον Νίκο Παντελή για το αυριανό παιχνίδι με τον Αρη.http://www.pressaris.gr/%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CE%BC%CE%AC-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%B1-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ