Τσάρτερ για Θεσσαλονίκη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τσάρτερ για Θεσσαλονίκη

Με πτήση "τσάρτερ" θα ταξιδεύσει η Καλλονή μας το προσεχές Σαββατοκύριακο, για το "εντός έδρας" παιγνίδι της με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει στο "Κλ. Βικελίδης" της Θεσσαλονίκης την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 3μμ.
Στην μετακίνηση με την ομάδα μπορούν να συμμετάσχουν και φίλαθλοι. Το αντίτιμο της συμμετοχής είναι 90 ευρώ μόνο για το σκέλος Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη (24 ευρώ είναι οι φόροι). Το ίδιο πόσο (90 ευρώ) θα καταβάλει όποιος δηλώσει συμμετοχή μόνο για το σκέλος Θεσσαλονίκη- Μυτιλήνη. Η μετακίνηση με την αποστολή της ομάδας μετ΄ επιστροφής (Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη) στοιχίζει συνολικά 150 ευρώ.
Η αναχώρηση της πτήσης "τσάρτερ" θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 17:30 και η επιστροφή αμέσως μετά το παιγνίδι της Κυριακής, με αναχώρηση από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης για απευθείας πτήση στην Μυτιλήνη, στις 20:00.
Σημειωτέον ότι οι διαθέσιμες θέσεις είναι ελάχιστες και φυσικά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να έχετε στα Γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής (τηλ. 22510-23551).

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ