Αποτελεί... εγγύηση - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Αποτελεί... εγγύηση

Ο Σανθ Χακόμπο με τις τελευταίες εμφανίσεις του δίνει... βαθμούς στον ΠΑΟΚ δείχνοντας για τα καλά τις δυνατότητες που έχει

Εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα ο Σανθ Χακόμπο... Ο Ισπανός ήταν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στα ματς με την Αλκμααρ και τον Παναθηναικό (στάθηκε στο... ύψος των περιστάσεων και στον αγώνα με τον ΟΦΗ) προσφέροντας πολλά στο να "μαζέψει" ο "Δικέφαλος"  τέσσερις βαθμούς σε αυτά τα δύο παιχνίδια.
Αντέδρασε άψογα σε πολλές περιπτώσεις, στην Ολλανδία έσωσε πολλές φορές τον ΠΑΟΚ από παραβίαση της εστίας του ενώ και στον αγώνα με τους "πράσινους" ήταν γενικότερα σταθερός κρατώντας μάλιστα όρθιο τον "Δικέφαλο" στο τετ α τετ που είχε ο Μπεργκ. Με λίγα λόγια έχει αποτελέσει... εγγύηση για τον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα.
Για τον Ισπανό είναι αλήθεια ότι υπήρχαν κάποιες... μουρμούρες στο ξεκίνημα της σεζόν από μερίδα του κόσμου των "ασπρόμαυρων", τελευταία έχει "ανέβει" για τα καλά πάντως η απόδοσή του και δείχνει τα όσα μπορεί να δώσει στον "Δικέφαλο".  Το ότι έχει δυνατότητες είναι δεδομένο και πλέον ο Ισπανός κάνει σαφές πως μπορεί να αποτελέσει ένα από τα "όπλα" των "ασπρόμαυρων" δίνοντας... βαθμούς με τις εμφανίσεις του.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ