ΑΘ 10: '' Διορία σε ΠΑΕ και κάλεσμα στον κόσμο '' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΘ 10: '' Διορία σε ΠΑΕ και κάλεσμα στον κόσμο ''







Η ''Αυτόνομη Θύρα 10'' εξέδωσε αργά το βράδυ ανακοίνωση η οποία αναφέρει την διορία που που δίνει στην διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου να παραιτηθεί μέχρι την Παρασκευή 22/11 στις 19:00 και καλεί τον κόσμο αλλά και τους φορείς του να μπούνε και να βγάλουν το καράβι από την λάσπη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10

Η υπομονή εξαντλήθηκε εδώ και πάρα πολύ καιρό, συγκεκριμένα από το 30ο λεπτό του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Με τεράστιες προσπάθειες συγκρατήσαμε τους εαυτούς μας και τον υπόλοιπο κόσμο. Το ίδιο κάναμε και όταν χάθηκε η άνοδος στα μπαράζ. Το ίδιο κάναμε και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όπου για όσους επιλέγουν να μην ενημερώνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ήταν φανερό ότι φέτος η χρονιά θα ήταν χαμένη εξ' αρχής. Συνεχίσαμε να συγκρατούμε τους εαυτούς μας στο ξεκίνημα, συνεχίσαμε να συγκρατούμε τους εαυτούς μας μετά από κάθε πίκρα με ένα και μοναδικό στόχο. Να πειστεί μέχρι και ο τελευταίος οπαδός - φίλαθλος του ΗΡΑΚΛΗ ότι αυτή η διοίκηση που δεν κατόρθωσε να κερδίσει μέσα στο χορτάρι καμιά άνοδο, δεν είναι δυνατόν να ανεβάσει την ομάδα μας φέτος και μάλιστα να τη μεταμορφώσει σε "τρένο". Έτσι αποφύγαμε εσωστρεφείς τριβές οι οποίες θα αποτελούσαν βούτυρο στο ψωμί της δήθεν διοίκησης. Βέβαια αργήσαμε και μάλιστα πολύ!
Όμως ως εδώ...
Δίνουμε διορία μέχρι το απόγευμα της παρασκευής σε αυτόν τον παντελώς άγνωστο και ανίδεο άνθρωπο που παριστάνει τον πρόεδρο αλλά και σε όλη την αυλή του, να τα μαζέψει μέσα από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και να ξεκουμπιστεί. Να σταματήσει να παίρνει την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος και να πάει από εκεί που ήρθε. Να απομακρυνθεί πλήρως από τα κοινά και να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να δώσει τις μετοχές το συντομότερο δυνατό όπου θεωρεί αυτός καλύτερα.
Εάν αυτό δεν συμβεί μέχρι τη Παρασκευή, καλούμε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ, όσους μας πίστεψαν το καλοκαίρι στις συναντήσεις του Κατσανείου, όσους στάθηκαν επιφυλακτικοί απέναντι μας, όσους μας λοιδόρησαν, όσους πίστεψαν ότι εκείνες οι συναντήσεις δεν ήταν ένα καμπανάκι κινδύνου όπως λέγαμε, αλλά μια προσπάθεια να διοικήσουμε την ΠΑΕ, καλούμε όλους εν πάση περιπτώσει όσους κατανοούν το τέλμα στο οποίο έχει φτάσει ο σύλλογος και συμφωνούν στο ότι κάτι πρέπει να γίνει για να ξεκολλήσει από αυτό, την Παρασκευή 19:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα.
Σε αυτή τη συνάντηση καλούμε επίσης τη διοίκηση της ΠΑΕ της οποίας η παρουσία κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη, τον Γ.Σ., καθώς και όλους τους ενεργούς φορείς του ΗΡΑΚΛΗ, ώστε να τελειώνουμε με αυτή τη φαρσοκωμωδία όσο το δυνατόν συντομότερα.
Επειδή θέλουμε να προλάβουμε κάποιους "καλοθελητές" διευκρινίζουμε ότι απέχουμε συνειδητά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε από οποιαδήποτε κουβέντα αφορά τη "νέα κατάσταση" στα διοικητικά της ομάδας. Αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει πλήρως, αυτός που το παίζει πρόεδρος. Όπως γίνεται αντιληπτό η ενδεχόμενη συνάντηση της Παρασκευής δεν έχει καμιά σχέση με αυτόν που θα έρθει. Ξεκινάει και τελειώνει σε αυτόν... ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ!!!
 ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΊΑ ΤΕΛΕΊΩΣΑΝ...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 22 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ