Επανήρθε για την ΠΑΕ η ομάδα του Στέλιου Αραμπατζή - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επανήρθε για την ΠΑΕ η ομάδα του Στέλιου Αραμπατζή



Στις αρχές Ιουλίου η ομάδα επιχειρηματιών του Στέλιου Αραμπατζή είχε ενδιαφερθεί για την ΠΑΕ Ηρακλής και μάλιστα είχε γίνει και συνάντηση δυο μελών από την ομάδα του κ. Αραμπταζή  η οποία όμως δεν καρποφόρησε διότι τα στοιχεία που παρέθεσαν στην διοίκηση της ΠΑΕ ήταν ανεπαρκείς.

Μέσα στον Ιούλιο η ομάδα των επιχειρηματιών είχε δήξει ζωηρό ενδιαφέρον για να πάρει στα χέρια της την ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά όταν ζητήθηκαν από την διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου τα υπόλοιπα ονόματα τα οποία φορούσαν την ομάδα των επιχειρηματιών που θα έμπαιναν στον Ηρακλή δεν έγιναν γνωστά και έτσι το θέμα πάγωσε.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής η ομάδα επιχειρηματιών του κ. Γαβρίηλ επανήρθε στο προσκήνιο και θέλει να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ Ηρακλής. Οι επόμενες ημέρες, ίσως και ώρες, ο κ.Στέλιος Αραμπατζής να προβεί σε κάποια δήλωση όσον αφορά για το ενδιαφέρον της ομάδας του που θέλουν να μπούνε στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής. Μάλιστα στο παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Δράμας οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που θέλουν να εμπλακούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν παρών.





Χαρακτηριστικά οι ιστοσελίδες προσκείμενες στην ομάδα του Ηρακλή αναφέρουν τι είχε συμβεί τον μήνα Ιούλιο όπου και η ομάδα επιχειρηματιών του κ. Αραμπατζή ήθελε να πάρει τα ηνία από την διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου





Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ