Σάλπι-Λόρενς καλύπτουν τα κενά - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Σάλπι-Λόρενς καλύπτουν τα κενά

Ποιες οι σκέψεις για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Εργοτέλη, στον οποίο δεν υπολογίζονται οι Αθανασιάδης και Τζιόλης.

Πλέον ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, στον οποίο δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης μιας και είναι τιμωρημένοι.
Οπότε ο Χουμπ Στέφενς θα πρέπει να βρει τους αντικαταστάτες τους και μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του στη προπόνηση της Πέμπτης με την δοκιμή σχήματος (την Παρασκευή πάντως θα γίνει δοκιμή), αλλά φαίνεται ότι τα κενά των δύο παικτών θα τα καλύψει πιθανότατα με τους Σαλπιγγίδη και Λόρενς (πήρε μάλιστα ανάσες στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτας, στο οποίο αντικαταστάθηκε).

Πλέον ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Εργοτέλη, στον οποίο δεν πρόκειται να αγωνιστούν οι Στέφανος Αθανασιάδης και Αλέξανδρος Τζιόλης μιας και είναι τιμωρημένοι.
Οπότε ο Χουμπ Στέφενς θα πρέπει να βρει τους αντικαταστάτες τους και μπορεί να μην άνοιξε τα χαρτιά του στη προπόνηση της Πέμπτης με την δοκιμή σχήματος (την Παρασκευή πάντως θα γίνει δοκιμή), αλλά φαίνεται ότι τα κενά των δύο παικτών θα τα καλύψει πιθανότατα με τους Σαλπιγγίδη και Λόρενς (πήρε μάλιστα ανάσες στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο οποίο αντικαταστάθηκε).
Ετσι η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής (ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα 4-3-3 σε παραλλαγή): Ο Χακόμπο θα είναι κάτω από το τέρμα, δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Λίνο ή ο Τζαβέλλας και στόπερ οι Κατσουράνης και Βίτορ. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λάζαρ και Λόρενς, αριστερά ο Στοχ, ο Λούκας θα αρχίζει από δεξιά αλλά πολλές φορές θα συγκλίνει προς το κέντρο και ο Νίνης θα ανεβοκατεβαίνει στον άξονα. Μοναδικός επιθετικός θα είναι ο Σαλπιγγίδης.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ