Πανταζής: «Αμφίβολος ο Ουντότζι» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πανταζής: «Αμφίβολος ο Ουντότζι»

Ο γιατρός της ομάδας του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, μίλησε για τους τραυματισμούς που υπάρχουν στους «κίτρινους».
Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:
Για την εικόνα της ομάδας: «Πιστεύω πως από αυτή την ομάδα θα βγει κάτι καλό. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές έκλαιγαν μετά από τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα, αλλά πρέπει να κάνει υπομονή».
Για τους τραυματισμούς στην ομάδα: «Ο Ηρακλής υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο και δεν υπάρχει κάποιο κάταγμα η κάτι άλλο ανησυχητικό. Έχει απλά ένα διάστρεμμα. Θα κάνει φυσιοθεραπείες και θα δοκιμαστεί. Σε περίπτωση που δε πονάει, θα είναι έτοιμος ν΄ αγωνιστεί. Όσον αφορά τον Ουντότζι, έχει ένα χτύπημα ψηλά στο γλουτό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια φλεγμονή και μέχρι και χθες να μην μπορεί να περπατήσει. Πλέον είναι καλύτερα και θα συζητήσω μαζί του, αλλά και με τον προπονητή για να δούμε αν θα χρειαστεί να του γίνει ένεση και να αγωνιστεί. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ».
Πανταζής: «Αμφίβολος ο Ουντότζι»

http://www.pressaris.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%AF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B6%CE%B9

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ