Ηρακλής 4x4 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ηρακλής 4x4



Ο Ηρακλής υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο και με νίκη σκαρφαλώνει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στην πρώτη τετράδα. Μείνετε συντονισμένοι στο blog της ''Αθλητικής Γνώμης'' όπου θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του αγώνα.

Οι κυανόλευκοι έρχονται από τρεις συνεχόμμενες νίκες οι οποίες ήρθαν και με καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών του Γκιγιέρμο Όγιος πράγμα το οποίο θέλει και σήμερα να συμβεί. Ο Ηρακλής μετράει επιστροφές αλλά και απουσίες στο σημερινό παιχνίδι, απών από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο Γιάρολιμ, Σαββίδης και Λίμα που αμφότεροι δεν ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που έχουν. Οι επιστροφές των Τάι και Μπουκουβάλα λύνουν κάπως τα χέρια του Γκιγιέρμο Όγιος όπου με την παρουσία τους θα είναι ένα επιπλέον '' όπλο'' το οποίο θα έχει ο τεχνικός του Ηρακλή είτε στον πάγκο, είτε στην βασική εντεκάδα.

Από την άλλη μεριά οι κιτρινόμαυροι έχουν παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, και με 20 βαθμούς βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο προπονητής των Θεσσαλών Σάκης Θεοδωσιάδης δεν θα έχει απουσίες,καθώς θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Σχόλιο ημιχρόνου: Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλο ο οποίος αρκέστηκε σε δυνατά φάουλ, όμως στο 17' ο Ζάχορα έφερε αποτέλεσμα στο αποτέλεσμα της πίεσης του Ηρακλή και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Η απάντηση των κιτρινόμαυρων ήρθε στο 40' όταν το σουτ του Μπουντούρη κατέληξε στο ''Γ'' της εστίας του Φώτη Κηπουρού που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν απλός παρατηρητής στον αγώνα.

Σχόλιο δευτέρου Ημιχρόνου: Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο έλειψε να κάνει το 1-2 με τον Μπουντούρη να αστοχεί να νικήσει τον Κηπουρό. Η πίεση των φιλοξενούμενων παραλίγο να καρποφορήσει στο 53' όταν και το σουτ του έμπειρου μεσοεπιθετικού Σωκράτη Μπουντούρη έδιωξε ο γκολκιπερ του Ηρακλή. Από εκει και πέρα οι κυανόλευκοι ανέβασαν ρυθμούς μετά την είσοδο των Σιατραβάνη και Τσιλιανίδη, καθώς οι δυο νεαροί μεσοεπιθετικοί των γηπεδούχων έδωσαν άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή των γηπεδούχων. Το γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη ήρθε σε ένα σημείο όπου και ο Ηρακλής άρχισε να πιέζει ασφυκτικά την άμυνα των Θεσσαλών . Οι κυανόλευκοι με αρκετό άγχος κατάφεραν και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα και πάνε στην Ζάκυνθο ώστε να επιζητήσουν ο δεύτερο τρίποντο εκτός έδρας και να σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία.

Εξέλιξη Β' Ημιχρόνου

47' Ο Χλωρός βγάζει μόνο του τον Μπουντούρη ο οποίος πλασάρει τον Κηπουρό αλλά διώχνει πάνω στην γραμμή ο Κοντοδήμος.

49' Ο Ζάχορα πλασάρει από κοντά, μπλοκάρει ο Σιαράβας.

53' Ωραίο σουτ του Μπουντούρη, διώχνει με τα πόδια ο Κηπουρός.

68' 2-1: Ο Ονουάτσι έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Τσιλιανίδης στοπάρει μέσα στην μικρή περιοχή και πλασάρει εύστοχα τον Σιαράβα κάνωντας το 2-1

* Με 10 η Αναγέννηση Καρδίτσας έπειτα από την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Κουκούλης σε σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Τσιλιανίδη

83' Ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα, ο Σιατραβάνης κάνει το πλασέ λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Σιάραβα.

86' Ωραία σέντρα του Μπουσινάκη, ο Κρανιώτης πιάνει την κεφαλιά, μπλοκάρει εύκολα ο Κηπουρός.

88' 3-1: Ο Πουρτουλίδης ανατράπηκε από τον Σιαράβα, και ο διαιτητής κ. Φωτιάδης δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Πουρτουλίδης εκτελεί και κάνει το 3-1 για τον Ηρακλή.

Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

* 2' Διαμαρτυρίες στο Καυτανζόγλειο, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Φωτιάδης αρνήθηκε πέναλτι στον Ζάχορα όταν αυτός σπρώχτηκε από τον Δημόπουλο.

14' Ο Τάι εκτελεί το κόρνερ, ο Κοντέων πιάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε αρκετά μέτρα άουτ.

17' 1-0. Ο Ονουάτσι έκανε ωραίο σουτ από πλάγια και αριστερά της μεγάλης περιοχής, ο Σιαράβας υποχρεώθηκε σε ασταθείς απόκρουση, και το ριμπάουντ του Ζάχορα κατέληξε στα δίχτυα.

* Πολύ σκληρό παιχνίδι από τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν μπορούν  να ακολουθήσουν το ρυθμό της ομάδας του Γκιγιέρμο Όγιος. Κάλλιστα μπορούσαν να έχουν και περισσότερες κάρτες.

27' Ωραίο σουτ του Μπουσινάκη, μπλοκάρει ο Κηπουρός. Πρώτη τελική προσπάθεια για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο παιχνίδι.

38' Στην ανεπίθεση ο Ηρακλής, ο Τάι έβγαλε την παράλληλη μπαλιά, ο Ζάχορα έκανε την προβολή αλλά η μπάλα βρήκε σε πόδιο αμυντικού της Καρδίτσας και βγήκε κόρνερ.

40' 1-1: Η Καρδίτσα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπουντούρης πιάνει ένα πολύ ωραίο μονοκόματο σουτ και κάνει το 1-1.

45' Ο Ηρακλής χάνει μεγάλη ευκαιρία. Ο Τάι εκτελεί το κόρνερ, ο Παπαστεριανός κάνει την προβολή, κόβει τελευταία στιγμή ο αμυντικός της Αναγέννησης, παίρνει το ριμπάουντ ο Τάι που από πολύ κοντά αστοχεί να νικήσει τον Σιάραβα.


Εντεκάδες

Ηρακλής(Όγιος): Κηπουρός, Ινζόγλου (60' Σιατραβάνης), Ονουάτσι (90' Παληγεώργος), Τάι, Ζάχορα (61' Τσιλιανίδης), Μπάμπα, Κοντοδήμος, Κοντέων, Πουρτουλίδης, Παπαστεριανός, Μπουκουβάλας

Αναγέννηση Καρδίτσας(Θεοδωσιάδης): Σιαράβας, Γκουτσούδης, Δημόπουλος, Κουκούλης, Ρόβας, Καραχάλιος (69' Μπιτέλης), Γήτας (83' Υφαντής), Μπουσινάκης, Μπουντούρης, Μίχος, Χλωρός(77' Κρανιώτης)

Αλλαγές

Ηρακλής: Κολίτσι, Κραγιόπουλος, Ματσούκας,    Σαράφογλου

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Χατζηρίζος, Οικονόμου,   Γεωργακόπουλος

Κάρτες

κίτρινες: Κουκούλης (2 κίτρινες),  Σιαράβας, Γήτας, Ρόβας, Ζάχορα, Κοντέων, Μπάμπα
κόκκινες: Κουκούλης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ