Χενταγιάτι: «Πήρα την απόφαση να αγοράσω…» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Χενταγιάτι: «Πήρα την απόφαση να αγοράσω…»


Ο Χοσεϊν Χενταγιάτι πήρε την απόφαση να αγοράσει ομάδες από όσο δηλώνει και ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος, αναφέροντας τα εξής:  «Μετά από συζητήσεις πήρα την απόφαση να αγοράσω ευρωπαϊκή ομάδα. Μια αγγλική και μια μη αγγλική. Οι τελικές συνομιλίες θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα». Η συγκεκριμένη τοποθέτηση αφορά αφενός την ομάδα του Ηρακλή αλλά και μια αγγλική η οποία δεν έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. 

Το γεγονός είναι ότι ο Ασιάτης επιχειρηματίας έχει πάρει πλέον την απόφαση του για να αγοράσει τον Ηρακλή και αυτό που απομένει είναι να έρθει να δει και από κοντά τις εγκαταστάσεις της Μίκρας όπως και να κάνει τον τελικό οικονομικό έλεγχο μαζί με την οικονομική σύμβουλό του ούτως ώστε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Ιρανός επιχειρηματίας εκτός από τις εγκαταστάσεις που θέλει να δει αλλά και τον οικονομικό έλεγχο που θα γίνει, επιπλέον θέλει να δει και την ομάδα από κοντά αλλά και τον κόσμο, καθώς το μόνο που έχει δει είναι ένα φωτογραφικό υλικό το οποίο εστάλει μαζί με τα οικονομικά στοιχεία. Όσα είδε μέσο φακέλων, ο Χενταγιάτι θέλει να τα δει και με τα μάτια.

Η συνέντευξη που παραχώρησε σε Ιρανική ιστοσελίδα είναι πολύ δύσκολη να κατανοηθεί, όμως στο τέλος της τοποθέτησης του στην ιστοσελίδα αναφέρει: «Το κλείσιμο της συμφωνίας δεν θα φέρει το πρόσωπό μου». Το θέμα είναι ότι ο Ιρανός θα έρθει στην Ελλάδα και αν όλα πάνε καλά, ο Ιρανός επενδυτής θα είναι ο νέος Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή. 

Ο κόσμος του Ηρακλή περιμένει πολλά από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία καθώς έχει ακούσει πάρα πολλά για το ποιόν του Ασιάτη επιχειρηματία όσον αφορά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Όμως οι πράξεις θα κρίνουν αν πραγματικά αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ