Στασιμότητα στο ιδιοκτησιακό, αυξάνονται οι προσφυγές - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Στασιμότητα στο ιδιοκτησιακό, αυξάνονται οι προσφυγές





Οι δυο ενδιαφερόμενοι για να εμπλακούν στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής έγιναν τρεις κατά τα λεγόμενα του νομικού της ΠΑΕ κ. Ελευθεριάδη. Σύμφωνα με δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ υπάρχει και άλλη μια πρόταση όσον αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής από το εξωτερικό και μάλιστα οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται ακόμα στο αρχικό στάδιο. Σήμερα η ομάδα των ενδιαφερόμενων ''Ηρακλής Αναγέννηση'' θα βρίσκεται το απόγευμα στην Μίκρα ούτως ώστε να υπάρχει μια ακόμα συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου και την πλευρά της ομάδας ενδιαφερόμενων του κ. Αραμπατζή.

Ο κόσμος της ομάδας έχει εκφράσει την αντίθεση του με την διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου, όμως οι συναντήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής είναι επί καθημερινής βάσεως ώστε να απεμπλακεί από τα κοινά της ΠΑΕ.  Οι συζητήσεις γίνονται καθημερινά ώστε αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Ηρακλής, όμως κανείς δεν ξέρει το πόσο θα κρατήσουν αυτές οι συναντήσεις με υποψήφιους για να αναλάβουν την ΠΑΕ Ηρακλής.

Το ιδιοκτησιακό είναι πάντα στο προσκήνιο, όμως τα έξοδα της ομάδας τρέχουν και οι προσφυγές σκάνε η μια μετά την άλλη. Εχθές έγινε ακόμα μια προσφυγή από τον νεαρό μεσοεπιθετικό της ομάδας των κυανόλευκων, Αλέξανδρο Νατσιόπουλο. Αλλά να ήταν και η μόνη, διότι και ο Δημήτρης Τζερκέζος είναι μέσα σε αυτήν την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Ηρακλής. Σίγουρα αυτό μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα η οποία βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της και παίρνει τρίποντα, και δεν πρέπει σε κανένα σημείο να διαταραχτεί το κλίμα στην ομάδα.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ