Σοβαρή λύση, όχι ταχυδακτυλουργικά! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Σοβαρή λύση, όχι ταχυδακτυλουργικά!




Η διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου ψάχνει απεγνωσμένα λύση ώστε να απεμπλακεί από τα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής. Όμως μέχρι στιγμής η ομάδα των ενδιαφερόμενων '' Ηρακλής Αναγέννηση'' δείχνει να είναι πιο μπροστά από τις άλλες δυο, αλλά έως ότου δεν έχουν τελειώσει οι διαπραγματεύσεις και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείτε δεδομένο.

Αρχικά μπορεί η ομάδα των επιχειρηματιών ''Ηρακλής Αναγέννηση'' να έδειξε κάποια οικονομικά στοιχεία όμως ο κόσμος δεν θέλει πάλι περιστασιακούς ανθρώπους οι οποίοι να πουλάνε υποσχέσεις και λόγια. Κανείς μας δεν ξέρει τι μπορεί να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι καθώς δεν τους έχουμε δει ακόμα να αναλαμβάνουν επίσημα, αλλά πάντα ο Ηρακλής ταλανίζεται από διοικήσεις που άφηναν οικονομικά ανοίγματα και στο τέλος έφερναν την ομάδα στο χείλος γκρεμού.

Όσον αφορά τις άλλες δυο περιπτώσεις, μια ομάδα επιχειρηματιών Ηρακληδέων που εκδήλωσε το ενδιαφέρον της πριν από δυο εβδομάδες, πλέον και με τα λεγόμενα του νομικού της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Ελευθεριάδη το συγκεκριμένο θέμα έχει παγώσει διότι ήταν να γίνει οικονομικός έλεγχος αλλά δεν έγινε από την πλευρά τους. Και η τρίτη περίπτωση αφορά έναν άνθρωπο ο οποίος εδρεύει στο εξωτερικό, όμως από την πλευρά του έχει γίνει απλά  μια διερευνητική επαφή. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές ούτως ώστε να δείξει ο ενδιαφερόμενος από το εξωτερικό την πραγματική του ταυτότητα  αλλά και για το αν θέλει να επενδύσει στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή.

Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και ένα κύμα προσφυγών το οποίο μέρα με την ημέρα αυξάνεται, όπως και οι υποχρεώσεις της ομάδας. Οι ημέρες περνάνε η στασιμότητα για την λύση της ΠΑΕ Ηρακλής υφίστανται, όμως το οικονομικό παραμένει δυσοίωνο και πρέπει άμεσα να βρεθεί ρευστό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Παπαδόπουλος θέλει να παραδώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς δεν αντέχει το οικονομικό βάρος μιας ομάδας όπως ο Ηρακλής διότι δεν είχε συμπαίκτες σε αυτήν την προσπάθεια αλλά και ο ίδιος υπέπεσε σε αρκετά λάθη όσον αφορά την λειτουργία της ομάδας. Από εκεί και πέρα όμως μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να αφήσει τον Ηρακλή σε καλά χέρια αφού δεχτεί μια σοβαρή πρόταση, αντ' αυτού όμως δεν πρέπει πάνω στην αναμπουμπούλα να δώσει τα χέρια με ανθρώπους που δεν έχουν τα οικονομικά θέλω σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής. 

Οι ημέρες που διανύει ο ποδοσφαιρικός Ηρακλής είναι κρίσιμες καθώς τα οικονομικά τρέχουν με ρυθμούς F1 και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση διότι ο Ηρακλής θα ανοιχτεί ακόμα περισσότερο όσον αφορά τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Εκτός από τις προσφυγές που τρέχουν, η ομάδα χρειάζεται και ενίσχυση ούτως ώστε να προλάβει τα play off αλλά και να κυνηγήσει και την πρώτη θέση. 

Ο κόσμος έχει απηυδήσει τόσα χρόνια από διοικήσεις οι οποίες χρέωναν την ομάδα και την έβαζαν το κεφάλι της στην λαιμητόμο, αλλά το ίδιο έργο συνεχίζεται και τώρα. Πότε θα ησυχάσει ο Ηρακλής; 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ