Καταλυτική εβδομάδα για τα διοικητικά - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Καταλυτική εβδομάδα για τα διοικητικά




Ο Ηρακλής συνεχίζει να κερδίζει τρίποντα με καλό αγωνιστικό πρόσωπο, πράγμα το οποίο φαίνεται από την αναρρίχηση που έχουν οι κυανόλευκοι στον βαθμολογικό πίνακα. Η παρουσία του Γκιγιέρμο Όγιος έχει δώσει άλλο πρεστίζ στους ποδοσφαιριστές αλλά ταυτόχρονα οι παίκτες απέκτησαν και την σωστή νοοτροπία, όπως φάνηκε και στο χθεσινό παιχνίδι (σ.σ.. Ηρακλής-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1).

Όμως η καλή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, επισκιάζεται από το διοικητικό καθώς η επόμενη μέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή είναι ένα ερωτηματικό. Το ενδιαφέρον από το Ιράν υφίσταται και αυτή η εβδομάδα είναι καταλυτική για την απάντηση του Χοσεϊν Χενταγιάτι, για το αν ο Ιρανός επιχειρηματίας εμπλακεί στα διοικητικά δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη στις επαφές των δυο πλευρών, τότε το οικονομικό άνοιγμα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο, διότι πλην του Ιρανού επιχειρηματία δεν υπάρχει καμία άλλη πρόταση για την ΠΑΕ Ηρακλής. 

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος σχεδόν έφτασε και ο Ηρακλής θα χρειαστεί προσθήκες με παίκτες οι οποίοι θα δώσουν ακόμα περισσότερο ουσία στην ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να υπάρξει η επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς ο νυν Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής κ. Παπαδόπουλος αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας. Το γεγονός αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και ο Αργεντίνος τεχνικός όπου στην συνέντευξη τύπου απάντησε εν ολίγοις και για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης



ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ