Δεν ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος- μεγαλώνει η ανησυχία - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Δεν ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος- μεγαλώνει η ανησυχία



Ο Ηρακλής δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αύριο απέναντι στον Αιγινιακό και θέλει μόνο την νίκη για να μείνει σε τροχιά ανόδου. Οι κυανόλευκοι παρουσιάζουν μεγάλα σημάδια βελτίωσης στον αγωνιστικό χώρο και αυτό το πρόσωπο θέλει να κρατήσει και στα δυο εντός έδρας παιχνίδια που έχει.

Τα δυο εντός παιχνίδια με Αιγινιακό και Αναγέννηση Καρδίτσας, δίνουν την ευκαιρία στην ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην πρώτη τετράδα και με το απόλυτο να φτάσει στους 20 βαθμούς. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένη και αυτό οφείλετε κατά τα λεγόμενα των παικτών στον Αργεντίνο προπονητή.

Η ομάδα συνεχίζει και τρέχει και θέλει να μαζέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Όμως εκτός από το αγωνιστικό, υπάρχει και το διοικητικό το οποίο παραμένει στάσιμο καθώς η ομάδα των ενδιαφερόμενων ''Ηρακλής Αναγέννηση'' δεν άρχισε ακόμα τον οικονομικό έλεγχο με αποτέλεσμα η αγωνία για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, όπως και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας.Από την πλευρά των ενδιαφερόμενων ο οικονομικός έλεγχος λέγεται ότι θα ξεκινήσει την Δευτέρα 09/12.

Όσον αφορά την δεύτερη περίπτωση που αφορά ενδιαφέρον από το εξωτερικό, νεότερη επικοινωνία θα υπάρξει αύριο ανάμεσα στις δυο πλευρές εκτός συγκλονιστικού απροόπτου όπου θα συζητηθούν αρκετά θέματα όσον αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής. Σίγουρα το ενδιαφέρον από το εξωτερικό παραμένει φιλολογικό διότι επίσημη πρόταση δεν έχει κατατεθεί και επιπλέον οι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο.

Για την περίπτωση της μιας ομάδας Ηρακληδέων που ενδιαφέρθηκαν για την ΠΑΕ, το θέμα παραμένει στάσιμο διότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν παρέστησαν για να κάνουν τον οικονομικό έλεγχο. Επιπλέον κανείς δεν ξέρει αν αυτοί οι επιχειρηματίες επανέλθουν δριμύτερα για να κάνουν δυναμικό μπάσιμο για να πάρουν στα χέρια τους το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η ανησυχία στις τάξεις του κόσμου της ομάδας είναι μεγάλη, γιατί για ακόμα μια φορά ηχούν στα αυτιά του οι λέξεις (σ.σ. προσφυγές-χρέη), κάτι το οποίο μεγαλώνει την δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο της διοίκησης Παπαδόπουλου.Οι προτάσεις για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ δεν είναι και οι ασφαλέστερες, αλλά αν η ομάδα δοθεί πάνω στην αναμπουμπούλα σε ομάδα ενδιαφερόμενων που δεν πληρούν της προϋποθέσεις να φτάσουν τον Ηρακλή στην φυσική του θέση, τότε το λάθος θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ