Αισιοδοξία για το διοικητικό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Αισιοδοξία για το διοικητικό




Ο Ηρακλής πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Οι κυανόλευκοι παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο από τις προηγούμενες αγωνιστικές και σίγουρα η νίκη κόντρα στην Κασσιόπη έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση στους ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Όγιος.

Όσον αφορά για το επενδυτικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό, οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και η εβδομάδα που μπήκε σήμερα χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τις επαφές ανάμεσα στην διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου και τον υποψήφιο ενδιαφερόμενο από το εξωτερικό. Μάλιστα οι συνεργάτες του επιχειρηματία από το εξωτερικό ζήτησαν περαιτέρω  οικονομικά στοιχεία ώστε να υπάρξει πλήρη γνώση και διαφάνεια για τα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής.

Οι επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές συνεχίζονται με ταχείς ρυθμούς και από την πλευρά της ΠΑΕ Ηρακλής υπάρχει μια αισιοδοξία για θετική κατάληξη των επαφών. Το όνομα του επενδυτή που θέλει να εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ Ηρακλής δεν γίνεται γνωστό μέχρι να τελεσφορήσουν οι επαφές. Οι ίδιοι άνθρωποι που αποτελούν το διοικητικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού Ηρακλή κάνουν λόγο για έναν δυνατό επιχειρηματία που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Ηρακλή.

Για το πόσο θα διαρκέσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές, αυτό θα εξαρτηθεί σίγουρα από τους ίδιους τους συνεργάτες του επενδυτή, αλλά στην Μίκρα κάνουν λόγο για τέλη της εβδομάδας μέχρι την επόμενη.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των ενδιαφερόμενων ''Ηρακλής Αναγέννηση'', αναμένεται σήμερα να ξεκινήσουν τον οικονομικό έλεγχο με καθυστέρηση, καθώς οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα των επιχειρηματιών ήταν να ξεκινήσουν την προηγούμενη εβδομάδα.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης





ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ