Πλησιάζ(*Η*) ο Ηρακλής - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Πλησιάζ(*Η*) ο Ηρακλής






Ο Ηρακλής καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αιγινιακού και ταυτόχρονα να το προσπεράσει στην βαθμολογία. Οι πολλές απουσίες για την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα του Ηρακλής, όμως τις τελευταίες δυο εβδομάδες οι κυανόλευκοι παρουσιάσουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό θέλουν να δείξουν και σήμερα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο Αιγινιακός.

Όσον αφορά τον φιλοξενούμενο Αιγινιακό, η αποστολή για την Θεσαλλονίκη ταξίδεψε χωρίς τον Κυριάκο Κυβρακίδη ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, όπως και το Πέντα ο οποίος υπέστη θλάση και έμεινε εκτός αποστολής αλλά και ο Μπαϊμάκης. Αντίθετα επανέρχεται ο Φαμπίνιο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του.  Ο Κώστας Νικολαΐδης θέλει να συνεχίζει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει βαθμούς όπως θέλει να κάνει και σήμερα στο Καυτανζόγλειο.

* Αρκετή αστυνομία στην Αγίου Δημητρίου, διότι την ίδια ώρα διεξάγονται οι αγώνες του Ηρακλή με τον Αιγινιακό και του ΠΑΟΚ με τον Απόλλων Σμύρνης

* Οι παίκτες των δυο ομάδων πριν από λίγο βγήκαν από τα αποδυτήρια για προθέρμανση.

* Νεαροί αθλητές από την ποδοσφαιρικ΄ακαδημία του Ηρακλή κρατούσαν ένα πανί που έλεγε ''Γιωργο Καραϊσκο, οι μικροί του Ηρακλή είναι δίπλα  σου''.

* Για πρώτη φοράφέτος βασικός ο Παληγεώργος, πρώτη φορά στην αποστολή ο νεαρός Αποστολίδης.


Ο Ηρακλής παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος στο πρώτο μέρος από τον Αιγινιακό και δίκαια είναι μπροστά στο σκορ με 2-0 στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου. Οι κυανόλευκοι από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου πίεσαν τους φιλοξενουμενους με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε αρκετές λάθη τα οποία ωφείλονται στους ποδοσφαιριστές του Γκιγιέρμο Ογιος οι οποίοι μπήκαν αρκετά ορεξάτοι στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο. Τα δυο τέρμα για τους κυανόλευκοις μπήκαν, όταν ο Ηρακλής κέρδισε κόρνερ. Στο 11' ο Πουρτουλίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κοντέων έβαλε την προβολή για το 1-0, και το δεύτερο μπήκε ξανά από κόρνερ, όπου ο Πουρτουλίδης έκτέλεσε πλασαριστά για τον Ονουάτσι και αυτός με σέντρα έδωσε έτοιμο γκολ στον Ζάχορα για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κατέβασε ταχύτητα και  αρκέστηκε σε αρκετές πάσες οι οποίες δεν έγινε ευκαιρίες αλλά είχαν σκοπό να περάσει απλά η ώρα. Οι κυανόλευκοι πλήρωσαν με γκολ την χαλαρότητα τους από τον Μιλόσκοβιτς έπειτα από λάθος της άμυνας του Ηρακλή, αλλά πέρα από το γκολ του Μιλόσκοβιτς οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα ένα σουτ με το Σίκιμιτς το οποίο κατέληξε άουτ. Οι κυανόλευκοι πλέον έχουν 17 βαθμούς και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον καθώς την επόμενη εβδομάδα υποδέχονται την Αναγέννηση Καρδίτσας και θέλουν μόνο την νίκη ώστε να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την τετράδα όπου πριν το κλείσιμο του πρώτου γύρου όπου θα ταξιδέψει να στην Ζάκυνθο για να πάρει το δεύτερο του διπλό.

Εξέλιξη Β'Ημιχρόνου

70' Εκτελεί το κόρνερ ο Πουρτουλδης, νέα κεφαλιά του Κοντέων λίγο άουτ.

74' Πρώτη καλή στιγμή για τον Αιγινιακό. Ο Σίκιμιτς κάνει το σουτ η μπάλα λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντεσον.

88' Γκολ: Ο Αιγινιακος μειώνει το σκορ με εντυπωσιακό σουτ του Μιλόσκοβιτς έπειτα από λάθος της άμυνας του Ηρακλή.


92' Ο Ματσουκάς κάνει το σουτ, λίγο άουτ.

Εξέλιξη Α' Ημιχρόνου

11' Γκολ: Ο Πουρτουλίδης εκτελεί το κόρνερ, και ο Κοντέων με κοντινή προβολή κάνει το 1-0 για τον Ηρακλή


17' Ωραίο σουτ του Ονουάτσι μέσα από την περιοχή, αποκρουει δύσκολα ο Τόλιος.

37' Γκολ. Ο Ονουάτσι κάνει την σέντρα απο αριστέρα, ο Ζάχορα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νικάκει τον Τόλιο και κάνει το 2-0




Ενδεκάδες

Ηρακλής(Όγιος):Χουάντερσον, Μπάμπα, Πουρτουλίδης, Κοντέων, Ζάχορα(67' Ματσούκας), Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Σιατραβάνης, Παληγεώργος (79' Κραγιόπουλος), Ονουάτσι (81' Αποστολίδης), Ινζόγλου

Αιγιανιακός(Νικολαϊδης):Τόλιος, Πετκάκης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζουλιέν Φερνάντες (46' Ζούρκος), Φαμπίνιο Γεωργίου (58' Μιτρόφ), Τσουρλίνοφ (39' Μιλόσκοβιτς), Σίμικιτς

Αλλαγές

Ηρακλής:Κηπουρός, Σαράφογλου,  Χιονίδης, Τσιλιανίδης,

Αιγινιακός:Τσολακίδης,  Δήμου, Καρακατσάνης, Αχαλινόπουλος, 

Κάρτες

κίτρινες: Σίκιμιτς,Φαμπίνιο, Ματσούκας
κόκκινες

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ