Η ανακοίνωση της ''ΑΘ 10'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η ανακοίνωση της ''ΑΘ 10''






Ο σύνδεσμος της Αυτόνομης θύρας 10 εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την δωρεά που έκανε ο φίλαθλος του Ηρακλή.
Θέλουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε τον "ανώνυμο" οπαδό του ΗΡΑΚΛΗ ο οποίος σήμερα 30/1 έδωσε στον προπονητή της ομάδας και στους τρεις αρχηγούς περίπου 120000 ευρώ, δίνοντας έτσι μια ελπίδα γι' αυτή την ομάδα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο συγκεκριμένος κυριος επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες για να εμπιστευτεί τα χρήματα του όπως έχουμε ανακοινώσει ότι θα πράττουμε κι εμείς από εδώ και στο εξής.
Θλιβόμαστε για τη κατάντια του "κλάψα" ο οποίος δεν βλέπει ότι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο επιχειρηματία δεν εμπιστεύονται τα χρήματα τους σε αυτόν αλλά σε έναν προπονητή που μετράει τέσσερις μήνες παρουσίας στον ΗΡΑΚΛΗ. Εξοργιζόμαστε που ο "κλάψας" ο οποίος σε πρόσφατη ραδιοφωνική του εμφάνιση μας πληροφόρησε ότι και αυτός (όπως πολλοί άλλοι στο παρελθόν) καταστράφηκε από τον ΗΡΑΚΛΗ ενώ εξωδιοικητικοί επιχειρηματίες έχουν εισφέρει τουλάχιστον 50 φορές περισσότερα λεφτά από αυτόν. Θλιβόμαστε για την κατάντια ενός "δημοσιογραφικού" site, της bluearena συγκεκριμένα, το οποίο διαστρεβλώνει πλήρως το γεγονός που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί, μην αναφέροντας ότι τα χρήματα ΔΕΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ "ΚΛΑΨΑ" αλλά στον προπονητή και στους τρεις αρχηγούς, αλλάζοντας έτσι ολόκληρο το νόημα της πράξης. Αλλά δεν φταίει κανείς άλλος εμείς που σας ενημερώσαμε φταίμε.
Όπως γίνεται αντιληπτό σε όλο τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ η προτροπή μας για αντικατάσταση των εισιτηρίων με κουπόνια δεν αποτελεί πλέον μια συμβολική πράξη αλλά μια λύση η οποία και θα συνεχίσει να απομονώνει τον "κλάψα" από την οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ αναγκάζοντας τον να φύγει μια ώρα νωρίτερα και θα διατηρήσει στην ομάδα ένα καλό κλίμα και μια ηρεμία για να παλέψουμε όλοι μαζί για την άνοδο στην σουπερ κλίκα.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ - ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ "ΚΛΑΨΑ"
ΟΛΟΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ - ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ