ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ...


ΠΗΓΗ : http://www.90sport.gr/home/ 

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή μετά από μια εβδομάδα, με την προηγούμενη Κυριακή να μας πηγαίνει καλά, αφού πέρασαν τα σημεία που επιλέξαμε. Στα over που προτείναμε, μόνο το Ξάνθη-ΠΑΟΚ βγήκε. Πάμε όμως στις σημερινές μας επιλογές, ξεκινώντας από την Ιταλία.


  Στη Βερόνα, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τη Νάπολι. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν μεγάλη νίκη τη Δευτέρα στο Φρίουλι επί της Ουντινέζε με 3-1. Έτσι ξεπέρασαν στη βαθμολογία την Ίντερ, βρισκόμενοι στην 5η θέση με 32 πόντους. Από την άλλη, οι ''παρτενοπέι'' επικράτησαν της Σαμπντόρια με 2-0 στο Σαν Πάολο και παρέμειναν 3οι, πλησιάζοντας τη Ρόμα σε απόσταση δύο βαθμών. Καλή παρουσία και για τους δυο στα τελευταία παιχνίδια, ρίσκο με το Χ. 221 Χ(3.30)



   Συνέχεια με ελληνικό πρωτάθλημα και τον αγώνα Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιαννενα. Αντίθετη πορεία για τις δύο ομάδες στα τελευταία, με τον Απόλλων να δείχνει αναγεννημένος μετά τον ερχομό του Λόρι Σάντσεζ. Η ''ελαφρά ταξαρχία'' πέρασε νικηφόρα από το Χαριλάου με 2-0, φτάνοντας τους 17 πόντους και πλησίασε στους δυο από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ενώ ο ΠΑΣ, ηττήθηκε στους Ζωσιμάδες από τον Αστέρα, πέφτοντας στην 9η θέση(23β.). Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, επιλέγουμε τον άσο του Απόλλων .226 1(2.20)

   Τέλος, στη Κομοτηνή διασταυρώνουν τα ξίφη τους οι δυο εκπρόσωποι της Θράκης. Ο Πανθρακικός προέρχεται από τη δύσκολη νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό με 1-0, φτάνοντας έτσι τους 24 βαθμούς και την 6η θέση. Η Ξάνθη στάθηκε άτυχη απέναντι στον ΠΑΟΚ, χάνοντας με 1-2 στα πηγάδια στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ισοβαθμεί με τον σημερινό αντίπαλο της και τον Παναιτωλικό στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πιθανή ισοπαλία. 228 Χ(2.95).

Οι επιλογές μας λοιπόν, έχουν ως εξής :

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ
*221 ΒΕΡΟΝΑ-ΝΑΠΟΛΙ Χ(3.30)

ΔΥΑΔΑ
*226 ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΣ 1(2.20)
*228 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ Χ(2.95)

Επίσης:

*236 ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ     OVER(1.75)
*238 ΣΤΟΟΥΚ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ OVER(1.55)
*247 ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ-ΜΙΛΑΝ   OVER(1.65)


 Αυτά για σήμερα. Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε, τα ξαναλέμε σύντομα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ