Γκολ Ζάχορα, δεύτερος ο Ηρακλής - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Γκολ Ζάχορα, δεύτερος ο Ηρακλής




Ο Ηρακλής πέρασε και από τα Γιαννιτσά κερδίζοντας με 0-1 με γκολ του Ντάριο Ζάχορα στο 44' λεπτό.  Οι κυανόλευκοι είχαν τις κλασικές ευκαιρίες, όμως λίγο έλειψε να χάσουν το τρίποντο στις καθυστερήσεις, όταν ο Καρτάλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι έπειτα από το κόρνερ του Σιδηρόπουλου.

Οι κυανόλευκοι κυριάρχησαν καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα και καθαρά από ατυχία δεν σκόραραν περισσότερες φορές κατά της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος στο πρώτο ημίχρονο έχασε σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθεί νωρίς στο σκορ καθώς μέσα σε 5' λεπτά (σ.σ. 15'- 20' λεπτό) έκανε τρεις φάσεις με τον Ζάχορα να χάνει μία από αυτές, και η άλλη του Δημήτρη Κοντοδήμου ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εκ των κορυφαίων του Ηρακλή. Το γκολ ήρθε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κοντοδήμος άλλαξε ωραία την μπάλα με την Πουρτουλίδη, ο πρώτος έκανε την σέντρα, και ο Ντάριο Ζάχορα με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 44' λεπτό. Το ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία των Γιαννιτσών στο 45' με τον Χατζηστεφάνου να αστοχεί με κοντινή κεφαλιά να νικήσει τον Κολίτσι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τον Ηρακλή να πιέζει την Αναγέννηση Γιαννιτσών ασφυκτικά, όμως στο τέλος πήγε να το πληρώσει καθώς οι φάσεις του Ημίθεου δεν γίνονταν  τέρματα. Στο 65' λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Μπαξεβάνου. Οι κυανόλευκοι έχαναν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, και στο 90' ο Καρτάλ λίγο έλειψε να ''κλέψει'' δυο βαθμούς από τον Ηρακλή.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γκιγιέρμο Όγιος ρωτήθηκε αν θα γίνουν μεταγραφές, λέγοντας:  «Μένουν λίγες μέρες. Θα προσπαθήσουμε να δούμε πως θα κινηθούμε. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με ένα ξεκάθαρο στόχο. Από εκεί και πέρα θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιες  κινήσεις. Ίσως να κάνουμε κάτι καθώς το ρόστερ έχει μικρύνει πάρα πολύ»


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ