Νέα συνάντηση για μεταγραφές - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Νέα συνάντηση για μεταγραφές




Οι ημέρες περνάνε και ο Ηρακλής ψάχνει παίκτες για να ενισχυθεί καθώς οι επιλογές στο ροστερ είναι λίγες, καθώς οι κυανόλευκοι δεν έχουν πληθώρα ποδοσφαιριστών για να αντικαταστήσουν τους υπάρχοντες σε περίπτωση τραυματισμών. Πράγμα το οποίο συνέβη και στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπως και στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Τις ημέρες που διανύουμε οι συναντήσεις ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τον πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο αναμένεται να αυξηθούν, όπως και οι προτάσεις από μάνατζερ για υποψήφιους στόχους των κυανόλευκων. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος άναψε το πράσινο φως για δυο κινήσεις (σ.σ. στοπερ-σεντερ φορ).  Σήμερα αναμένεται και νέα συνάντηση του προέδρου και του τεχνικού επιτελείου διότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στα χέρια του Όγιος που εξετάζονται σοβαρά.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ιρανικού Ομίλου, το θέμα σίγουρα έχει αρχίζει να κουράζει, όπως και η υπομονή να είναι στα όρια της αλλά άπαντες περιμένουν την απόφαση του ομίλου η οποία δεν ξέρει κανένας πότε θα έρθει.

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ