ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ, ΠΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ...


ΠΗΓΗ : http://www.90sport.gr/home/thanos-kasapis/

Ο Παναθηναϊκός σε λιγότερο από 1 ώρα αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στα Ψαχνά , στην ρεβάνς του 3-0 στην Λεωφόρο για τον θεσμό του Κυπέλλου. Οι απουσίες θα είναι πολλές για τους ''πράσινους'', οι οποίοι θα παραταχθούν με αναπληρωματικούς κυρίως παίκτες με εξαίρεση τον αρχηγό Ζέκα και τον επανακάμψαντα Μπαϊράμι. 


  Η πολύ κακή εμφάνιση του Τριφυλλιού στον αγώνα με τον Πανιώνιο (2ο ημίχρονο), οι πολλές απουσίες - εκτός αποστολής οι Μπέργκ, Πράνιτς, Νάνο, Μέντες - τραυματιών και μη ,το ενδεχόμενο να μην ''πιάσουν από τα μαλλιά'' την ευκαιρία οι μικροί που θ' αγωνιστούν, αλλά και ένας... προσωπικός μου φόβος, με κάνουν να πιστεύω πως το παιχνίδι ίσως δεν είναι και τόσο εύκολο. Δεν μιλάω για την πρόκριση, παρά μόνο για τον σημερινό επαναληπτικό.

  Μια ήττα ή μια ισοπαλία με κακή εμφάνιση, ίσως να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία των ''πρασίνων'', με συνέπεια αυτό να έχει αντίκτυπο όσο αφορά το επόμενο παιχνίδι στην Βέροια.


  Λογικό είναι που ο Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής 4 από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Έχεις ένα καθαρό σκορ πρόκρισης εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά ας είναι (προπονητής-παίκτες) προσεκτικοί σήμερα, γιατί φοβάμαι ''μήνυμα - χειρουργείο''... Με τον συγκεκριμένο διαιτητή του αγώνα αλλά κυρίως με τους βοηθούς του, οι φόβοι μου αυξάνονται ! Το ξαναλέω, μακάρι να βγω ψεύτης υπερβολικός και προκατειλημμένος !


  Φυσικά και πιστεύω στην φετινή ομάδα, αλλά όχι και στα... αφύσικα φαινόμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ