Ο Ηρακλής, οι διαπραγματεύσεις και οι «ενοχλημένοι» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο Ηρακλής, οι διαπραγματεύσεις και οι «ενοχλημένοι»



Οι επαφές ανάμεσα στην διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου και την πλευρά των Ιρανών εκπροσώπων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, και μάλιστα ο έλεγχος των αλλοδαπών επιχειρηματιών  είναι εξονυχιστικός καθώς οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον Ημίθεο θέλουν να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για όσα υπάρχουν στην ΠΑΕ Ηρακλής

Παρατηρούμε δε ότι το ενδιαφέρον των Ιρανών γίνεται άκρως ενοχλητικό για κάποιους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν τον Ηρακλή να παραμείνει στις χαμηλές κατηγορίες γιατί από ότι φαίνεται τους αρέσει, και δεν θέλουν να δούνε έναν Ηρακλή πραγματικό δυνατό γιατί θα τους χαλάσει. Το ενδιαφέρον των Ιρανών σίγουρα θα προσεγγίσει και ανθρώπους που  τα προηγούμενα χρόνια «κατασπάραξαν» ότι είχε μείνει στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, και δεν μιλάμε μόνο για ποδοσφαιριστές και χρήματα, αλλά και για νεαρούς αθλητές των ακαδημιών.

Η δυνατότητα να ξαναμπεί δυνατά ο Ηρακλής από την νέα χρονιά στην Superleague ενοχλεί και αυτό είναι γνωστό, όπως επίσης και θα μπούνε εμπόδια ώστε να ολοκληρωθεί στο deal αυτοί οι οποίοι φτιάχνονται να βλέπουν τον Ηρακλή προβληματικό, καταχρεωμένο, ξεχνώντας όμως ένα κόσμο οποίος πλέον έχει καταλάβει τα τερτίπια μερικών που δεν θέλουν τον Ημίθεο δυνατό. Από την Μίκρα θα περάσουν και άνθρωποι του παρελθόντος αν και εφόσον επέλθει η συμφωνία, γιατί τα αρπακτικά όταν μυρίσουν ψαχνό πάνε κατευθείαν, όπως και πτώματα (σ.σ. κάθοδος του Ηρακλή στην Δ΄Εθνική). Ακόμα και από την ίδια την οικογένεια του Ηρακλή  μόλις μυριστούν χρήμα σπεύδουν και παριστάνουν τους καμπόσους και τους μεγαλοηρακλάρχες που τόσα χρόνια κρύβονταν μετά από όσα έγιναν, και εντελώς ξαφνικά δεν αποκλείεται να εμφανιστούν σαν ''φαντάσματα'', αλλά δυστυχώς γι αυτούς ο κόσμος τους έχει φακελωμένους στην μνήμη του και θυμάται ποιοι βοήθησαν, ποιοι έβαλαν το χέρι στο μέλι, όχι μόνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και σε ολόκληρο τον σύλλογο

Το πιασάρικο θέμα το διαπραγματεύσεων ανάμεσα στην διοίκηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου και τους εκπροσώπους του Ιρανικού ομίλου δεν αφήνει ασυγκίνητους και ανθρώπους των ΜΜΕ. Η αναπαραγωγή φημολογιών για το ενδιαφέρον των Ιρανών γίνεται μόνο και μόνο για να καλυφθεί κάνα δεκάλεπτο εκπομπής, και όχι για να επικεντρωθεί ο καθένας στο τι πραγματικά γίνεται στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών.  Πριν από το ενδιαφέρον του Ιρανικού ομίλου γιατί δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα τεκταινόμενα του Ηρακλή; Θα μας απαντήσει κάποιος; Μάλλον όχι!

Τα σενάρια και οι φημολογίες παίρνουν και δίνουν, όμως αυτό το γεγονός μόνο να αποπροσανατολίσει το αγωνιστικό κομμάτι γίνεται, διότι υπάρχουν μέσα σε μια εβδομάδα τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια για τον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι υποδέχονται την Κυριακή την Καβάλα,  ενώ μέσα στην εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ σε ένα γεμάτο Καυτανζόγλειο σ' ένα παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, και τέλος η εβδομάδα θα κλείσει την  με την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος να ταξιδεύει  την Δευτέρα 12/01 στις Σέρρες να αγωνιστεί με τον Εθνικό Γαζώρου.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ