Φουλ» για επιθετικό και στόπερ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Φουλ» για επιθετικό και στόπερ

«Φουλ» για επιθετικό και στόπερ
 

Ποδόσφαιρο /Απόλλων Καλαμαριάς

Δημοσίευση : 15/01/2014 09:47:09

Ο μεταγραφικός «πυρετός» συνεχίζεται στον Απόλλωνα, που μετά την ολοκλήρωση της και της έκτης κατά σειρά κίνησης με την απόκτηση του Ζερμέν Τίκο Μεσίνα, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με έναν επιθετικό και έναν στόπερ.

Αυτό προέκυψε από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι υπό την παρουσία του προέδρου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, των συνεργατών του, του τεχνικού διευθυντή Αλτίν Χατζί και του προπονητή Αλέξη Αλεξίου. Εκφράστηκε ικανοποίηση από τις μέχρι τώρα κινήσεις, όμως παράλληλα εστιάστηκε η προσοχή στη συνέχεια και την εύρεση ενός σέντερ φορ και ενός κεντρικού αμυντικού, που αποτελεί πλέον τον στόχο του Απόλλωνα.

Πολλές προτάσεις, ήρθε Γάλλος

Στον Απόλλωνα προτείνονται καθημερινά αρκετοί παίκτες, ξένοι και Έλληνες και συλλέγονται στοιχεία, ενώ σε περιπτώσεις από το εξωτερικό αναγκαστικά γίνεται χρήση και του διαδικτύου με βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν οι παίκτες. Ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει σε συγκεκριμένα ονόματα.

Παράλληλα, στη σημερινή προπόνηση ο Αλεξίου θα δει ακόμη έναν Γάλλο ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με πληροφορίες αφίχθη χθες και τον συνοδεύουν θετικές συστάσεις. Πρόκειται για σέντερ φορ περιοχής και εφόσον πείσει τον 50χρονο τεχνικό, θα αποκτηθεί. Όσοι δοκιμάστηκαν πάντως την Δευτέρα, έχουν ήδη αποχωρήσει.

«Παίζει» και του Αναστασίου

Για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής πάντως ένα από τα ονόματα στην ελληνική αγορά που «παίζει» δυνατά είναι και αυτό του Αποστόλη Αναστασίου, του 23χρονου φορ που αντιμετώπισε τους «κοκκινόμαυρους» την περασμένη Κυριακή ως παίκτης της Αναγέννησης Γιαννιτσών και μάλιστα σκόραρε. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος τη Δευτέρα από την ομάδα της Πέλλας και υπό προϋποθέσεις φέρεται να ενδιαφέρει τον Απόλλωνα, με τις εξελίξεις να δρομολογούνται ως το τέλος της εβδομάδας.

Σε αναμονή της μπλε κάρτας του Μεσίνα
http://www.metrosport.gr/articles_det.asp?artid=61502

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ