Παπαδόπουλος:'' Κατάπτυστα τα χθεσινά δημοσιεύματα'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Παπαδόπουλος:'' Κατάπτυστα τα χθεσινά δημοσιεύματα''

«Χθες αναρτήθηκαν σε φιλικές προς την ομάδα μας ιστοσελίδες άθλια δημοσιεύματα τα οποία, ούτε λίγο, ούτε πολύ, με εμφάνιζαν ως καταδότη των φιλάθλων μας στην Αστυνομία Κατερίνης. Για αυτούς που δεν με γνωρίζουν έχω να πω ότι εγώ και η οικογένεια  μου συνολικά διαβιούμε με υπερηφάνεια, με αξιοπρέπεια και με εγκράτεια που από πολλούς ερμηνεύεται ως αδυναμία. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, αγαπάω τον Ηρακλή, έχω αναλωθεί στην προώθηση των συμφερόντων της ομάδας και έβαλα πλάτη όταν πολλοί επώνυμοι Ηρακλειδείς έκλειναν τα μάτια μπροστά στον αφανισμό του Ηρακλή. Δεν μετάνιωσα ούτε λεπτό για αυτό, γιατί με συγκλόνισε και συγκλονίζει το μεγαλείο και η ιστορία της ομάδας μας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος με γραπτή του τοποθέτηση μέσο του επίσημου σάιτ του ποδοσφαιρικού Ηρακλή επισήμανε ότι δεν είχε καμία σχέση με τις προσαγωγές οπαδών που βρέθηκαν στην Κατερίνη, όπως και θεωρεί κατευθυνόμενα δημοσιεύματα εναντίον του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Θόδωρου Παπαδόπουλου
Στη διαδρομή μου ως παράγοντας του Ηρακλή αντιμετώπισα ακόμα και κατευθυνόμενα εναντίον μου δημοσιεύματα με μεγάλη υπομονή και αυτοσυγκράτηση, επιθυμώντας να εκφράζω το όλον του Ηρακλή και να μην αναλώνομαι σε επιμέρους αντιπαραθέσεις. Τα χθεσινά όμως δημοσιεύματα τα οποία είναι κατάπτυστα και κατευθυνόμενα, ξεπέρασαν κάθε όριο.
Δηλώνω με τον πιο επίσημο τρόπο ότι ουδέποτε ενέπλεξα την Αστυνομία στις σχέσεις μου με τους φιλάθλους  του Ηρακλή. Ουδέποτε είτε εγώ, είτε  μέλος της ΠΑΕ, είτε μέλος της οικογένειας μου κάλεσε την αστυνομία να αντιμετωπίσει τους φιλάθλους του Ηρακλή και φυσικά ουδέποτε κάλεσα σε συνάντηση του φιλάθλους του Ηρακλή στην Κατερίνη και μάλιστα σε καφετέρια. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι συναντήθηκα πολλές φορές με τους φιλάθλους της ομάδας στα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα.
Πλέον δεν πρόκειται να σιωπήσω, όσοι δε νομίζουν ότι ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του είναι αναλώσιμο επιχειρηματικό μέγεθος, πρέπει να ενημερωθούν οριστικά και πεντακάθαρα ότι δεν πρόκειται να αποδεχθώ λύσεις που επιδιώκονται να επιβληθούν με τη χρήση βίαιης αντιπαράθεσης ή λύσεις ερμαφρόδιτες, τύπου διοίκησης Πρωτοδικείου οι οποίες ιστορικά κατέστρεψαν τον Ηρακλή. Υπάρχει σε εξέλιξη μια επιχειρηματική συζήτηση για την μεταβίβαση των μετοχών του Ηρακλή άλλα και ανοικτή πρόσκληση προς όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν  με τα διοικητικά του Ηρακλή να προσέλθουν σε διαφανή, ανοικτή και τίμια συζήτηση. Λύσεις που θα αξιοποιούν το συναίσθημα των οπαδών του Ηρακλή προκειμένου  να επιβληθούν παραγοντικά συμφέροντα, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές.
Ο Ηρακλής διεκδικεί την άνοδο του στη Superleague, το momentum είναι καλό και η ομάδα θα επιτύχει τον στόχο της. Στην κρίσιμη αυτή στιγμή πρέπει να υπάρχει στήριξη και υποστήριξη της ομάδας μας τόσο εντός, όσο και εκτός της ομάδας και η δικαίωση θα είναι δική μας.

Με εκτίμηση
Θοδ. Παπαδόπουλος

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ