Να ξεκαθαρίσω την θέση μου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Να ξεκαθαρίσω την θέση μου







Ως ρεπόρτερ του Ηρακλής της εκπομπής ''Αθλητική Γνώμη'' εδώ και αρκετά χρόνια κάνω και θα συνεχίζω να κάνω την δουλειά μου κανονικά και να ενημερώνω τον κόσμο για τα θέματα του Ηρακλή. Στο παιχνίδι Ηρακλής-ΠΑΟΚ για τον θεσμό του Κυπέλλου παρατηρήσαμε έναν πολύ καλό Ηρακλή ο οποίος ήταν κυρίαρχος καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα εκτός ελαχίστων πενταλέπτων ακόμα και δεκαλέπτων όπου ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με ανούσιο σκοπό να ανοίξει την άμυνα του Ηρακλή.

Ο Ηρακλής ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες, ο Ηρακλής ήταν αυτός που κατά μεγάλο ποσοστό μέσα στο παιχνίδι είχε την κατοχή της μπάλας, όμως σε μια στιγμή αδράνειας έχασε και το παιχνίδι. Ο κόσμος έφυγε ευχαριστημένος παρά την ήττα και χειροκρότησε την ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος.

Δεν προπαγάνδισα ούτε φούσκωσα κανένα γεγονός το οποίο εξελίχθηκε μέσα στον αγωνιστικό τομέα όπως είπαν κάποιοι κύριοι μέσο της εκπομπής. Το ίδιο παιχνίδι βλέπαμε και αντικειμενικά πάντα είπα την δική μου άποψη. Ότι ο Ηρακλής δεν κατάλαβε από κανένα μπάτζετ του αντιπάλου και είχε επιπλέον την κατοχή με 58% αντί του ΠΑΟΚ με 42%.

Αν αυτό ήταν φουσκωμένα λόγια η προπαγάνδα ο καθένας κρίνεται. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, και όποιος ήταν στο γήπεδο είδε τι πραγματικά έγινε.

Καλό Σαββατοκύριακο και με νίκες στις ομάδες μας

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ