Ο Πολωνός Μάρτσινιακ διαιτητής στο Μπενφίκα – ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ο Πολωνός Μάρτσινιακ διαιτητής στο Μπενφίκα – ΠΑΟΚ

Τον 33χρονο Πολωνό διαιτητή Σίμον Μάρτσινιακ επέλεξε η UEFA για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Μπενφίκα και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισσαβόνας (Πέμπτη 27/02, 22.05). Ο Μάρτσινιακ διαιτητεύει αγώνες της πρώτης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος από το 2008, ενώ έγινε διεθνής το 2011.
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάβελ Σοκόλνιτσκι, και Τόμας Λίστκιεβιτς, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ράντοσλαβ Σιέικα και επιπλέον βοηθοί για τις δύο περιοχές οι Πάβελ Ρατσκόφσκι και Τόμας Μούσιαλ.
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Γάλλος Μαρκ Μπατά, ενώ παρατηρητής της UEFA ο Ιταλός Ντανίλο Φιλακιόνε.
Ο εκ των βοηθών του Μάρτσινιακ, Τόμας Λίστκιεβιτς είναι γιος του πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Πολωνίας και πρώην διαιτητή Μίχαλ Λίστκιεβιτς, ο οποίος στο αποκορύφωμα της καριέρας του είχε επιλεγεί στην διαιτητική τριάδα του τελικού του Μουντιάλ 1990 ανάμεσα στην (τότε) Δυτική Γερμανία και την Αργεντινή.
Ο Μίχαλ Λίστκιεβιτς αυτή την εποχή εργάζεται και ως παρατηρητής της UEFA και την εφετινή περίοδο είχε οριστεί στο ματς Αλκμααρ – ΠΑΟΚ για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

 http://www.paokrevolution.net/podosfairo/314-o-polonos-martsiniak-diaititis-sto-benfika-paok

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ