Σχόλιο:Περιμένουμε απαντήσεις για το θέμα το Ιρανών! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Σχόλιο:Περιμένουμε απαντήσεις για το θέμα το Ιρανών!




Ο Ηρακλής επανήρθε στην δεύτερη θέση, έπειτα από την νίκη του επί της Δόξας Δράμας με 0-2 στο γήπεδο της Δράμας. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, παίκτες και τεχνικό επιτελείο αφιέρωσαν την νίκη στην μικρή Μαριλένα η οποία θα χρειαστεί άμεση επέμβαση στη σπονδυλική στήλη (αφαίρεση κακοήθη όγκου).

Το διοικητικό κομμάτι των κυανόλευκων είναι ακόμα μια φορά που ταλαιπωρεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, διότι ακόμα αρκετός κόσμος της ομάδας περιμένει την απάντηση του Ιρανικού ομίλου από την Τεχεράνη. Όμως το συγκεκριμένο γεγονός έχει πολλά ερωτήματα για το αν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, και βέβαια τι γίνεται με τους ανθρώπους που χειρίζονται το θέμα.

Εδώ και δυο μήνες περίπου ο έλεγχος της ΠΑΕ Ηρακλής ολοκληρώθηκε από τους υπάλληλους του Ιρανικού ομίλου. Από εκείνη την ημέρα δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για από τους αρμόδιους που μιλούσαν με τους Ιρανούς. Αυτοί που μιλούσαν με τους Ιρανούς και χειρίζονταν αποκλειστικά το θέμα ήταν ο κ. Βασίλης Αμανατίδης όπου εκπροσωπούσε στην Ελλάδα τον Ιρανικό όμιλο, όπως και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Αρκετός κόσμος της ομάδας ενθουσιάστηκε στην ιδέα ότι αυτοί οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να πάρουν την ομάδα, αφού κιόλας το διαδίκτυο πήρε ''φωτιά'' ώστε να συλλέξει πληροφορίες για τους συγκεκριμένους ανθρώπους που ήθελαν, θέλουν να επενδύσουν στον Ηρακλή, κανείς δεν ξέρει. Κάποιοι το χαρακτήρισαν επικοινωνιακό τρικ, ώστε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος να κερδίσει χρόνο, όμως αυτά τα ερωτήματα, και αυτές οι σκέψεις πρέπει να απαντηθούν.

Όλος ο κόσμος θέλει να μάθει την πραγματική αλήθεια πάνω σε αυτό το θέμα, και για το αν υφίσταται ακόμα το θέμα των Ιρανών. Επιπλέον όλοι μας περιμένουμε να δούμε τα χαρτιά με τα ονόματα των ανθρώπων που ενδιαφέρθηκαν για τον Ηρακλή από τον Ιρανικό όμιλο, όπως περιμένουμε να δούμε και τον εκπρόσωπο Έλληνα εκπρόσωπο των Ιρανών να μας δείξει ένα επίσημο έγγραφο από την Τεχεράνη.  Ο κόσμος κύριοι περιμένει απαντήσεις και όχι κλειστά τηλέφωνα και καμία δήλωση γύρω από το θέμα των Ιρανών.

Άπαντες στον Ηρακλή θέλουν να δούνε επίσημα χαρτιά που να γράφουν ονόματα! Όπως και το όνομα του ομίλου που συνέχεια διατυμπάνιζαν στα ραδιόφωνα οι δυο άνθρωποι που χειρίζονταν αποκλειστικά το θέμα (σ.σ. Παπαδόπουλος-Αμανατίδης). Άμεσα αυτά τα χαρτιά πρέπει να τα δείξουν στον κόσμο ούτως ώστε να ξέρει την πραγματικότητα. Γιατί αν δεν υπάρχει κάτι επίσημο ή δεν βγούνε οι αρμόδιοι να μιλήσουν, τότε πολύ απλά η υπόθεση θα χαρακτηριστεί φιάσκο! Και με το δίκιο του ο κόσμος θα αποκαλεί έτσι, αφού δεν είδε τίποτα.

Περιμένουμε τις απαντήσεις Θόδωρε Παπαδόπουλε και Βασίλη Αμανατίδη!

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ