Ο ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ'' ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ''ΓΝΩΣΤΟΙ - ΑΓΝΩΣΤΟΙ'' ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ !



  Συμβαίνει σε παιχνίδια ποδοσφαίρου να έχεις την κατοχή της μπάλας αλλά τα υπέρ σου φάουλ να είναι λιγότερα από τον αντίπαλο.

  Αλλά συμβαίνει 1 ΦΟΡΑ στις 10 !!! Στον Παναθηναϊκό συμβαίνει σε κάθε αγωνιστική ! Αυτό που δεν συμβαίνει  ΠΟΤΕ, είναι όταν η διαφορά των φάουλ είναι στο +20 (όπως σήμερα, 31 - 11 υπέρ του ΟΦΗ), υπέρ της ομάδας που δεν έχει την κατοχή. Ο ΟΦΗ έπαιρνε κάθε 3 λεπτά ένα φάουλ και ο Παναθηναϊκός κάθε 9 λεπτά ένα φάουλ. Αν και είχε την μπάλα στα πόδια του.


  Είναι αλήθεια πως, η ομάδα του Αναστασίου δεν ήταν καλή σήμερα. Όπως είναι αλήθεια ότι ο διαιτητής Κουτσιαύτης κατάλαβε στο ημίχρονο πως είναι ''μετρημένα τα ψωμιά'' της διαιτητικής του καριέρας. Σίγουρα θυμήθηκε τον Κύρκο (παράτησε τα πάντα που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο μετά το Ξάνθη - Ολυμπιακός), τον Κωνσταντινέα (ο φούρνος του μετά το Ξάνθη -Ολυμπιακός έχει γίνει Κούγκι) και τόσους ακόμη, οι οποίοι έκαναν το λάθος να... σηκώσουν το κεφάλι στον...αρκουδιάρη νταβατζή και τα γιουσουφάκια του ! Σου λέει ''καριέρα θέλω να κάνω...'' ! Αποτέλεσμα ; 19 φάουλ (!!!) υπέρ του ΌΦΗ γύρω από την περιοχή του Παναθηναϊκού στο 2ο ημχ.


  Αυτό - όπως επισήμανα και πιο πάνω- δεν σημαίνει πως δεν έχουν ευθύνη ο Αναστασίου και οι παίκτες του. Ίσα, ίσα παρουσίασαν μια μέτρια έως κακή εικόνα. Έβαλες ένα γκολ και νόμιζες πως θα περάσει η ώρα, χωρίς ο αντίπαλος να αξιοποιήσει καμία από τις ευκαιρίες του. Κάτι εντελώς καιροσκοπικό, το οποίο δεν ταιριάζει σ' αυτή την ομάδα. Θυμάσαι το παιχνίδι στην Βέροια και λες ότι δεν ήταν ο ίδιος Παναθηναϊκός αυτός. Όχι γιατί δεν κέρδισε, αλλά επειδή ήταν κακός, αργός, υπερόπτης. Δυστυχώς δεν τρίτωσε το... καλό ! Με Πανιώνιο και Πλατανιά, οι πράσινοι ήταν τυχεροί, σήμερα όχι ! Αν το κοιτάξεις το νόμισμα απ' την άλλη όψη όμως, καλύτερα που έγινε σήμερα αυτό παρά σε κάποιο πολύ πιο σημαντικό παιχνίδι.


   Σαν Παναθηναϊκός, τον παράγοντα διαιτησία θα τον έχεις πάντα απέναντι σου (όπως συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια) αλλά το θέμα είναι πως, φέτος το ''Τριφύλλι'' μας έχει κακομάθει κερδίζοντας ΚΑΙ τα... κοράκια του Σαρρή, που σε κάθε αγωνιστική είναι έτοιμα να τον κατασπαράξουν !


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ