Δώσε μια λύση επιτέλους! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Δώσε μια λύση επιτέλους!




Ο Ηρακλής για ακόμα μια φορά έχει βάλει τον αυτόματο πιλότο και πορεύεται μόνος του χωρίς διοίκηση η οποία άφησε χρέη, όμως αυτό δεν είναι το χειρότερο, καθώς τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συζητήσεις για την αλλαγή διοίκησης.

Η πρόταση για την ΠΑΕ Ηρακλής από την ομάδα ανθρώπων ''Ηρακλής Αναγέννηση'' υφίσταται, όμως αργά εχθές το βράδυ ο Θόδωρος Παπαδόπουλος είχε συζητήσεις με ανθρώπους από την οικογένεια του Ηρακλή που δεν θέλουν ακόμα να αποκαλύψουν τα ονόματα τους που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει για ακόμα μια φορά το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ημίθεου.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι από την οικογένεια του Ηρακλή ζήτησαν αρκετά στοιχεία της φετινής περιόδου από τον Θόδωρο Παπαδόπουλο, όπως τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς, όσο και διάφορα άλλα οικονομικά στοιχεία τα οποία πρέπει να διαχειριστούν ούτως ώστε η ομάδα να ορθοποδήσει και να βρεθεί στην Σούπερλιγκα.

Ο χρόνος πιέζει και τα έξοδα τρέχουν. Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος πρέπει να δώσει μια λύση άμεσα διότι η ομάδα χρειάζεται οικονομικό εφησυχασμό, και όχι να κάθεται αναπαυτικά και να βλέπει τον κόσμο συνέχεια να βγάζει το φίδι από την τρύπα. Μπούχτισε ο κόσμος από σωτήρες και υποσχέσεις, αυτό το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει επιτέλους να βρει ηρεμία και να πορευθεί μαζί με τον κόσμο προς την άνοδο. Το πρέπει είναι αναγκαία λέξη Θόδωρε Παπαδόπουλε!

Όσον αφορά το θέμα του Γκιγιέρμο Όγιος για τον πάγκο της ομάδας, όσοι απέμειναν στην ΠΑΕ και τρέχουν τα θέματα, πρέπει άμεσα να λυθεί το πρόβλημα διότι ο Αργεντίνος τεχνικός είναι περιζήτητος με την πορεία που κάνει στον Ηρακλή. Κάποιοι ορέγονται τον προπονητή του Ημίθεου εδώ και καιρό. Φροντίστε καλά λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να μην φύγει, διότι θα κάνετε έγκλημα! Ο Γκιγιέρμο Όγιος πρέπει να είναι στον πάγκο της ομάδας αφού είναι ο προπονητής. Κάντε ότι είναι δυνατόν να λυθεί το θέμα τώρα!

Υ.Γ. Οι Ιρανοί που είναι; Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις Θόδωρε Παπαδόπουλε και Βασίλη Αμανατίδη. Πότε θα μας απαντήσετε;

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ