Και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ διαψεύδουν τον Παπαδόπουλο - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ διαψεύδουν τον Παπαδόπουλο


Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσαν ανακοίνωση σχετικά με τα λεγόμενα του Θόδωρου Παπαδόπουλου, και χαρακτήρισαν την λέξη πληρωμή ως απαγορευμένη λέξη


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Οι υπάλληλοι των γραφείων της ΠΑΕ Ηρακλής αισθανόμαστε την ανάγκη να πάρουμε θέση σε όσα συμβαίνουν σήμερα στην αγαπημένη μας ομάδα και να εκφράσουμε παράλληλα την στήριξη μας στον παραιτηθέντα συνάδελφο Θεόδωρο Παπαδόπουλο (Γραφείο Τύπου).
Βρεθήκαμε στα γραφεία της ΠΑΕ υπηρετώντας μια ιδέα κατόπιν της γενικής συνέλευσης του καλοκαιριού στο Κατσάνειο. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι η σημερινή κατάσταση στην ομάδα, έχει οδηγήσει στην αδικαιολόγητη μεταφορά ευθυνών και μάλιστα στο να επιρρίπτονται με τον χειρότερο τρόπο ακόμα και σε απλούς υπαλλήλους της ΠΑΕ. Τη Δευτέρα -προς εκπληξή μας- τόνισαν δημοσίως ότι δεν είχε ενημερωθεί ο πρόεδρος για το μικροέλλειμμα των 2000 ευρώ στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου ,εχθές Πέμπτη το γραφείο τύπου έβγαλε «ξαφνικά και αυθαίρετα» ανακοίνωση, αύριο πιθανότατα θα κατηγορηθεί και κάποιος άλλος από μας.
Με τα προσωπικά χρέη του καθένα μας να αυξάνονται ραγδαία –αφού οι «πληρωμές» είναι απαγορευμένη λέξη για εμάς, με τις όποιες ελάχιστες καταβολές έναντι μισθών πραγματοποιούνται και μάλιστα με χρήματα απλών φιλάθλων (δωρεές κλπ), κάνουμε γνωστό στον κόσμο του Ηρακλή πως ο μόνος λόγος που βρισκόμαστε ακόμα εδώ είναι το αγωνιστικό τμήμα κ η προσπάθεια μας για την εύρυθμη λειτουργία του, η εικόνα που πρέπει να έχει ο Ηρακλής στην καθημερινή τριβή με συνεργάτες, προμηθευτές και υποστηρικτές του, καθώς και ότι τιμούμε κ σεβόμαστε ανθρώπους έξω από τη διοίκηση, που μας πρότειναν για αυτές τις θέσεις.
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι ιδέα και για αυτή συνεχίζουμε.
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ